Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

4.3 z 5 (47 hodnocení)

Pronájem bytu 2kk, (58m2) terasa, parkovací místo a sklep, Karlín - Rezidence River diamond

39 500Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Skeletová
  • 58 m2
  • 7. podlaží
  • Výtah
  • stav: Velmi dobrý

Luxusní, zcela nově zrekonstruovaný kompletně vybavený designový byt 2kk (49) s terasou (8m2) s parkovacími místem v 7.podlaží moderního rezidenčního projektu River Diamond s výtahem 24/h recepcí a ostrahou. River Diamond je jedinečným bytovým projektem na břehu řeky Vltavy. Rezidenti pocítí všechny výhody moderního bydlení v centru města, přímo z výjimečné oázy pohodlí, klidu a kompletní občanské vybavenosti v blízkosti. Bydlení v River Diamond znamená dokonalost a životní styl využívající zvláštních výhod, které nabízí zejména: 24 hodinová recepce, čistírna, úklid, doplňkové služby prostřednictvím recepce, obchody, kavárna se zahrádkou v přízemí, soukromá zahrada pro obyvatele komplexu, bezpečné podzemní parkování a mnoho dalších výhod spojených s moderním stylem života.

Výjimečně vybavený luxusní (kompletně vybavená kuchyňská linka všemi spotřebiči, pračka, myčka)
a dispozičně řešený jako 2kk s terasou, nabízí otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou, obývací částí a přímým vstupem na terasu. Vstupní chodba, samostatná toaleta s umyvadlem. Dále samostatná ložnice se zabudovanou šatní skříní, velká dvojpostel.
Celý prostor je vytápěn podlahovým topením. Venkovní elektrické žaluzie s dálkovým ovládáním na každé okno samostatně. Lité podlahy v celém bytě a velkoformátová okna s izolačními dvojskly, klimatizace.
Kompletní vybavení zahrnuje všechno uvedené ve fotodokumentaci.

Cena nájmu bytu zahrnuje samostatné parkovací místo v suterénních garážích v domě, k dispozici sklep.

Mimořádně atraktivní a žádaná lokalita Karlína v Praze 8 se spoustou restaurací, kaváren a trendy bister s rychlým spojením do centra Prahy, plnou občanskou vybaveností a četnými administrativními a business centry v bezprostředním okolí, v minutové pěší vzdálenosti od stanice metra Křižíkova a zastávky tramvají. ID nemovitosti HMA1839-0001.

Pronájem bytu 2+kk Praha 8, Karlín, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 7. podlaží, z celkového počtu 8 podlaží, o ploše 58 m2, a mnohem více na, Byty 2+kk Praha 8, je vybaven či je k dispozici terasa, výtah, zařízeno nábytkem.

2-bedroom apartment for rent, (58m2) terrace, parking space and cellar, Karlín - Residence River diamond

Luxurious, completely newly renovated, fully equipped designer apartment 2kk (49) with a terrace (8m2) with a parking space on the 7th floor of the modern residential project River Diamond with an elevator, 24/h reception and security. River Diamond is a unique residential project on the banks of the Vltava River. Residents will feel all the advantages of modern living in the city center, directly from an exceptional oasis of comfort, peace and complete civic amenities nearby. Living in River Diamond means perfection and a lifestyle enjoying the special benefits that it offers in particular: 24-hour reception, dry cleaning, cleaning, additional services through the reception, shops, a cafe with a garden on the ground floor, a private garden for the residents of the complex, secure underground parking and many more other benefits associated with a modern lifestyle. Exceptionally equipped luxury (fully equipped kitchen with all appliances, washing machine, dishwasher) and laid out as a 2-room apartment with a terrace, it offers an open space of a living room with a kitchen, a dining room, a living roomand direct access to the terrace. Entrance hall, separate toilet with sink. Furthermore, a separate bedroom with a built-in wardrobe, a large double bed. The entire space is heated by underfloor heating. External electric blinds with remote control for each window separately. Molded floors throughout the apartment and large-format windows with insulating double glazing, air conditioning. The complete equipment includes everything mentioned in the photo documentation. The apartment rental price includes a separate parking space in the basement garages in the building, a cellar is available. The extremely attractive and sought-after location of Karlín in Prague 8 with many restaurants, cafes and trendy bistros with a quick connection to the center of Prague, full civic amenities and numerous administrative and business centers in the immediate vicinity, a minute's walk from the Křižíkova metro station and tram stop.

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1839-0001
Typ:
Byty, 2+kk pronájem
Adresa:
Rohanské nábřeží, Praha 8, Karlín, Praha
Cena:
39 500Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Skeletová

Plochy

Plocha užitná:
58 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
7. podlaží
Počet NP:
8
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah, Terasa


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist