Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

4.6 z 5 (39 hodnocení)

Pronájem 5+kk, 139 m, Praha 5 - Smíchov

48 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 5+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 139 m2
  • 6. podlaží
  • Výtah
  • Parkování
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Centrum obce

Neplatíte provizi - provizi realitní kanceláři platí majitel nemovitosti.

Pokud hledáte bydlení v samotném srdci Prahy, tak jsme pro vás připravili v zastoupení majitele mimořádný byt 5+kk s působivou atmosférou. Byt se nachází v 6. patře domu s výtahem a dispozice bytu je 4+kk. K tomu je navíc ateliér 1+kk s vlastní koupelnou a kuchyní. Dispozici celého bytu naleznete u fotek nebo Vám jej rádi zašleme. Toto řešení bytu je vhodné spojit bydlení s podnikáním.

Parkovat můžete před domem, nebo si lze pronajmout parkovací stání ve vedlejší administrativní budově FIVE! Smíchov Offices.

Byt disponuje terasou, bezpečnostním systémem, klimatizací a vlastním plynovým kotlem. V přízemí bytu naleznete technickou místnost, prostornou šatnu, ložnici a koupelnu vybavenou vanou a toaletou + ateliér 1+kk s vlastní koupelnou a kuchyní. Ideální bydlení pro spojení s podnikáním či prací z domova. O patro výše je hlavní obývací místnost s kuchyňským koutem, který je vybaven vestavěnou lednicí s mrazákem, sklokeramickou deskou, elektrickou troubou a digestoří. Dále zde naleznete dva neprůchozí pokoje, terasu a koupelnu vybavenou sprchovým koutem, toaletou a pračkou.

Při výstavbě bytu se kladl důraz na kvalitu a komfort.

Perfektní dopravní dostupnost. Pěšky dojdete za 9 minut na stanici metra B (Anděl). V blízkosti se nachází nákupní centrum Nový Smíchov, lékaři, restaurace, kavárny, bary, možnost kultury, školy všech stupňů, a další služby. Pro relaxaci můžete využít Smíchovskou náplavku nebo Císařský ostrov. Vhodné místo pro všechny, kteří hledají bydlení v Praze v krásném prostředí, historii a architektuře.

Byt je připraven k nastěhování.

Pokud máte zájem o více informací, nebo prohlídku, vyplňte prosím formulář u inzerátu. Do 15 minut přijdou na Vámi zadaný e-mail informace spolu s pokyny pro online rezervaci termínu Vaší prohlídky. Pokud by Vám e-mail nedorazil, prosím zkontrolujte si "Nevyžádanou poštu". Někdy se stane, že e-mail skončí tam, kde nemá.

Těším se na případnou společnou prohlídku. Identifikační číslo nemovitosti: J10031.

Pronájem bytu 5+kk Praha 5, Smíchov, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 6. podlaží, z celkového počtu 7 podlaží, o ploše 139 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 5+kk Praha 5, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, výtah, zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete internet.

Apartment for rent, 5 rooms, 139 sqm, Prague 5 - Smichov

You do not pay a commission - the real estate agency commission is paid by the landlord. If you are looking for a home in the very heart of Prague, we have prepared for you on behalf of the landlord an extraordinary 5-room apartment with an impressive atmosphere. The apartment is located on the 6th floor of a building with an elevator. The apartment itself has 4 rooms + kitchen. In addition to this, there is a 1-room studio with a bathroom and kitchen. The layout of the apartment can be found in the photos, or we will gladly send it. You can park in front of the house, or you can rent a parking space in the next office building FIVE! Smíchov Offices. The apartment has a terrace, a security system, air conditioning and a gas boiler. On the ground floor of the apartment, there is a utility room, a spacious dressing room, a bedroom and a bathroom equipped with a bathtub and a toilet + a 1-room studio with a bathroom and kitchenette. An ideal home to combine with business. One floor above is the main living room with a kitchen, equipped with a built-in fridge-freezer, ceramic hob, electric oven and extractor hood. There are also two separate bedrooms, a terrace and a bathroom equipped with shower, toilet and washer. During the construction of the apartment, emphasis was placed on quality and comfort. Perfect accessibility. Within a 5-minute walk from the house is the Metro station B (Andel). Near the house, there is Nový Smíchov shopping centre, doctors, restaurants, cafes, bars, cultural opportunities, schools of all levels, and other services. To relax, you can use the Smíchovská náplavka (riverwalk) or the Císařský ostrov island. A suitable place for those who are looking to live in Prague in a beautiful environment, history, and architecture. The apartment is ready to move in. If you are interested in a viewing, please fill in the contact form next to this listing, and within 15 minutes information will be emailed to you with instructions on how to book your viewing online. If you do not find the email in your inbox, please check your spam folder. Sometimes it happens that an email goes where it shouldn't. I look forward to seeing you at a viewing. Property ID: J10031.

Základní info

Evidenční číslo:
J10031
Typ:
Byty, 5+kk pronájem
Adresa:
Svornosti, Praha 5, Smíchov, Praha
Cena:
48 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
NEplatíte provizi /NO commission/. Poplatky /services/: 2.400 Kč. Jistota /deposit/: 96.000 Kč. Ener
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
139 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
6. podlaží
Počet NP:
7
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem, Výtah, Terasa, Parkování


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist