Zpět na přehled
  • prodej
  • Rekreační objekty

4.8 z 5 (10 hodnocení)

Prodej zděné chaty Rabyně - Slapy 3+1kk (66m2), 400m2, Slapy - Rabyně

4 350 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Chalupa
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 66 m2
  • zastavěná: 22 m2
  • pozemek: 400 m2
  • stav: Velmi dobrý

Prodej zděné chaty 3+kk (66m2) na vlastním, slunném rovinatém pozemku (400m2) s (možností uzavřeného parkovaní pro dva automobily), s možností celoročního využití, bezproblémový příjezd je po obecní cestě, v krásné přírodní a vyhledávané rekreační lokalitě Rabyně u Slapské přehrady v chatové oblasti. Jižně od Nové Rabyně na pravém břehu Slapské přehrady leží Rabyňská vyhlídka na vrchu Homolka v nadmořské výšce 452 metrů nabízí jeden z nejkrásnějších pohledů na vodní nádrž.

Dispozici zděného domku zahrnuje tři podlaží: vstupní podlaží prosvětlený otevřený koncept obývacího pokoje s krbem, prostor pro jídelní stůl a č židle, schodiště do prvního podlaží ložnice - ložnice s okny do klidné zahrady, -1podlaží kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, toaleta, plynový sporák, kamna na dřevo, dále sklep kde je umístěné čerpadlo, plynová bomba, bojler na vodu, sklad pro zahradnické potřeby. Na pozemku dřevěný altán pro letní rodinné posezení a houpačka.

Vybavení zahrnuje: kompletně vybavená kuchyňská linka, nová plastová okna se žaluziemi, velkoformátová dlažba v obývací části a v kuchyni, plynový sporák, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta, na pozemku nádrž na užitkovou vodu a žumpa (objem 18m3).

Vytápění zajišťují krbová a akumulační kamna, teplovou vodu bojler. Kupní cena zahrnuje kompletní vybavení uvedené ve fotodokumentaci nabídky.

Atraktivní a vyhledáváná lokalita - v docházkové vzdálenosti také přístaviště výletních parníků, možnost koupání na Slapské přehradě, lanový park Slapy a spousty dalšího nejen sportovního vyžití, letní turistiky. V okolí turistické cesty k vyhlídce Máj na Teletínské vodopády a také na proslulou Rabyňskou vyhlídku Homolka. MHD do Prahy v obci Nová Rabyně, cca 1hod, autem cca 50min. V blízkém okolí cca 10min autem je golfový areál Golf Slapy s vynikající restaurací. K nákupním možnostem v dojezdové vzdálenosti autem 15min Štěchovice, u přehrady obchod v Třebenicích.







ID nemovitosti HMA1837-0001.

Prodej chalupy Rabyně, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 66 m2, pozemek o velikosti 400 m2, se zastavěnou plochou 22 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Chalupy Benešov.

Sale of brick cottage Rabyně - Slapy 3+1kk (66m2), 400m2, Slapy - Rabyně

Sale of a brick cottage 3+kk (66m2) on its own flat plot (400m2) with overgrown trees in the beautiful, natural and sought-after recreation area of Rabyně near the Slapská dam on a sunny plot in the cottage area. South of Nová Rabyň on the right bank of the Slapská Reservoir, the Rabyňská vyhlídka on Homolka hill at an altitude of 452 meters offers one of the most beautiful views of the water reservoir. The layout of the brick house includes three floors: entrance floor bright open concept living room with fireplace, stairs to the first floor bedroom - bedroom with windows to the quiet garden, -1st floor kitchen, bathroom with shower, toilet, gas stove, wood stove, cellar where the pump, gas pump, water boiler, storage for gardening supplies are located. On the plot, a wooden gazebo for summer family gatherings and a swing. Equipment includes: fully equipped kitchen, new plastic windows with blinds, large-format tiles in the living area and in the kitchen, gas stove, bathroom with showerbreeding corner, separate toilet, on the property a tank for service water and a cesspool (volume 18m3). Trouble-free access is via the municipal road, possibility of year-round use. Heating is provided by a fireplace and storage stove, and hot water is provided by a boiler. The purchase price includes the complete equipment listed in the photo documentation of the offer. An attractive and sought-after location - within walking distance is also the pier for cruise ships, the possibility of swimming at the Slapská dam, the rope park Slapy and a lot of other not only sports activities, but also summer tourism. In the vicinity of the tourist path to the Máj viewpoint on the Teletín waterfalls and also to the famous Rabyňská viewpoint Homolka. Public transport to Prague in Nová Rabyně, approx. 1 hour, approx. 50 min by car.

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1837-0001
Typ:
Rekreační objekty, Chalupa prodej
Adresa:
Rabyně, Benešov
Cena:
4 350 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
400 m2
Plocha užitná:
66 m2
Plocha zastavená:
22 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
3

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist