Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

5 z 5 (14 hodnocení)

Prodej zasíťovaného stavebního pozemku v Rosnicích u Všestar

4 299 225Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 1293 m2

Nabízíme k prodeji ideální stavební pozemek o výměře 1293 m2, nacházející se v Rosnicích u Všestar na okraji obce. Pozemek je situován na jihovýchodní stranu a je zatravněný, dobře přístupný po veřejné pozemní komunikaci.
Na hranici pozemku jsou přivedeny inženýrské sítě - voda, elektřina i kanalizace.
Obec Všestary se nachází přibližně 7 km západně od Hradce Králové, podél silnice I/35. Tvoří ji šest místních částí: Bříza, Chlum, Lípa, Rosnice, Rozběřice a Všestary. Ke kvalitě života ve Všestarech přispívá kromě výhodné vzdálenosti od krajského města i skvělá občanská vybavenost. V obci je zdravotní středisko, lékárna, základní škola, dvě mateřinky, pošta, krytý plavecký bazén a další zařízení zvyšující komfort a kvalitu bydlení.
Za deset minut jízdy autem se dostanete do centra města Hradce Králové. Další výhodou je blízký nájezd na dálnici D11.
Nedílnou součástí života v obci je pak historie, která je atraktivní i pro turisty. Na velké části území obce totiž proběhla rozhodující bitva prusko rakouské války v roce 1866 a to je doslova protkáno pomníky i památníky. Součástí areálu bojiště na Chlumu je pak vyhlídková věž a Muzeum války 1866.
Zajímavý pohled do vzdálené historie pak nabízí Archeopark pravěku Všestary, který zprostředkovává vzdělání pro školy i zájemce o historii netradiční formou.
Velice rád se s Vámi setkám na osobní prohlídce. V případě dotazů a zájmu neváhejte kontaktovat makléře.

Prodej stavebního pozemku Všestary, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, pozemek o velikosti 1293 m2, případně vybírejte i tady, Stavební pozemky Hradec Králové, elektro je zavedeno, a to 230V.

Land for sale in Rosnice - Všestary

We offer for sale an ideal building plot of 1293 m2, located in Rosnice - Všestary on the outskirts of the village. The land is situated on the south-east side and is grassy, easily accessible by public road. On the boundary of the plot are utilities - water, electricity and sewerage. The village of Všestary is located approximately 7 km west of Hradec Králové, along the I/35 road. It consists of six local districts: Bříza, Chlum, Lípa, Rosnice, Rozběřice and Všestary. In addition to the convenient distance from the regional town, the quality of life in Všestary is enhanced by excellent civic amenities. The village has a health centre, a pharmacy, a primary school, two kindergartens, a post office, an indoor swimming pool and other facilities increasing the comfort and quality of living. A ten-minute drive will take you to the centre of Hradec Králové. Another advantage is the close access to the D11 motorway. An integral part of the life in the village is the history, which is also attractive for tourists. The decisive battle of the Prussian-Austrian war in 1866 took place on a large part of the village and it is literally interwoven with monuments and memorials. The Chlum battlefield area includes an observation tower and the War of 1866 Museum. An interesting look into distant history is offered by the Archaeopark of Prehistory Všestary, which provides education for schools and those interested in history in an unconventional way. I would be happy to meet you for a personal tour. In case of questions and interest, please do not hesitate to contact the real estate agent Ivan Herman.

Základní info

Evidenční číslo:
N2236
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Rosnice, Všestary, Hradec Králové
Cena:
4 299 225Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Umístění:
Klidná část obce

Cena obsahuje

cena k jednání

Plochy

Plocha pozemku:
1293 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Dopravní dostupnost

Silnice, Dálnice, Vlak, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist