Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.7 z 5 (23 hodnocení)

Prodej vily 320 m2 s pozemkem 1.598 m2, Praha 9 - Újezd nad Lesy, ul. Hulická

22 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Vila
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 320 m2
  • zastavěná: 222 m2
  • pozemek: 1598 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž
  • Bazén

Evidenční číslo / ID zakázky: SP91

Nabízíme Vám exkluzivní vilu v klidně lokalitě kousek od historického Klánovického lesa v ul. Hulická, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Vila je ideální pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení, a přitom chtějí zůstat v blízkosti veškeré občanské vybavenosti.

Elegantní vila disponuje prostornou užitnou plochou 320 m2 a velkým pozemkem o rozloze 1.598 m2. Při vstupu do dvoupodlažní vily vás přivítá vstupní předsíň se šatnou, na kterou navazuje prostorná hala. Když projdete dále, ocitnete se v prostorném obývacím pokoji (62 m2), který je propojen s kuchyňským koutem. V přízemí jsou také pracovna, 2 koupelny, technická místnost, komora a samostatné WC. Po schodišti se dostaneme do druhého podlaží, kde se nachází galerie (39 m2), 3 ložnice (24,2 m2, 22,2 m2 a 16,5 m2) velká šatna (11,2 m2), velká koupelna z mramoru s vířivkou. Na zahradě se nachází venkovní bazén (8x4 m), dále na pozemku je garáž pro 2 vozy. Dům také má 2 terasy o celkové velikosti 30 m2.

Osnášení vily zahrnuje:
* Nádhernou dlažbu z mramoru a parkety z masivního dřeva
* Umělecké kované zábradlí a oplocení ruční práce
* Automatické zavlažování zahrady
* Elektrické žaluzie a zabezpečovací systém
* Masážní sprchy a vany pro vaše pohodlí

Vila se nachází v klidné čtvrti, která nabízí výbornou dostupnost do centra města i okolní přírody. V pěší vzdálenosti se nachází rybník, 150 m od vily historicky Klanovicky les (250 hektaru), je zapsan na seznám světového dědictví UNESCO, dale tu najdete supermarkety, poštu, polikliniku, školu, školky, sportovní komplex. Dopravní spojení: autobusy do stanici metra Černý Most a taktéž vlak do centra Prahy(19 minut).

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře. Uvedená cena nezahrnuje provizi realitní kanceláře ve výši 3 % + dph v zákonné vyšší.
V případě potřeby vám můžeme nabídnout možnost financování pomocí hypotečního úvěru, který vám naši odborníci individuálně přizpůsobí vašim prioritám a možnostem.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Prodej vily Praha 9, Újezd nad Lesy, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 320 m2, pozemek o velikosti 1598 m2, se zastavěnou plochou 222 m2, a zahradou 1376 m2, případně vybírejte i tady, Vily Praha 9, je vybaven či je k dispozici garáž, terasa, bazén, zařízeno částečně nábytkem, zahrada, ve vybavení také naleznete telefon, internet, satelit, kabelová televize.

Sale houses Villas, 320 m, Prague 9 - Újezd nad Lesy

ID: SP91 We are pleased to offer you an exclusive villa in a peaceful location just a stone's throw away from the historic Klánovický forest on Hulická Street, Prague 9 - Újezd nad Lesy. This elegant villa is perfect for those seeking tranquil and pleasant living while remaining close to all amenities. With a spacious living area of 320 m and a large plot spanning 1,598 m, this property offers ample space for comfortable living. Upon entering the two-story villa, you are welcomed by an entrance hall with a cloakroom leading to a spacious foyer. Moving forward, you'll find yourself in a generous living room (62 m) connected to a kitchenette. The ground floor also features a study, two bathrooms, a utility room, a pantry, and a separate WC. Ascending the staircase, you'll reach the second floor, where a gallery (39 m), three bedrooms (24.2 m, 22.2 m, and 16.5 m), a large walk-in closet (11.2 m), and a luxurious marble bathroom with a whirlpool await you. Outside, the villa boasts a garden with an outdoor swimming pool (8x4 m), along with a garage for two cars. Additionally, there are two terraces totaling 30 m in size. The villa's features include: - Beautiful marble flooring and solid wood parquet - Artisan wrought iron railings and fencing - Automatic garden irrigation system - Electric blinds and security system - Massage showers and bathtubs for your comfort Situated in a peaceful neighborhood, the villa offers excellent access to the city center and surrounding nature. Within walking distance, you'll find a pond and the historically significant Klánovický forest (250 hectares), listed as a UNESCO World Heritage Site. Nearby amenities include supermarkets, a post office, a clinic, schools, kindergartens, and a sports complex. Public transportation options include buses to Černý Most metro station and trains to Prague city center (19 minutes). For more information and to schedule a viewing, please contact our real estate agent. The listed price does not include the agency commission of 3% + VAT at the statutory rate. If needed, we can offer financing options through a mortgage loan tailored to your priorities and capabilities by our experts. All of Makers Reality's offerings can be found on: sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Základní info

Evidenční číslo:
SP91
Typ:
Domy, Vila prodej
Adresa:
Hulická, Praha 9, Újezd nad Lesy, Praha
Cena:
22 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
1598 m2
Plocha užitná:
320 m2
Plocha bazénu:
10 m2
Plocha zastavená:
222 m2
Plocha zahrady:
1376 m2
Plocha terasy:
20 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Počet pokojů:
5
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
101 kWh/m2

Vybavení objektu

Garáž, Terasa, Bazén, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist