Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.3 z 5 (30 hodnocení)

Prodej velkého a světlého bytu 3+kk, 4.NP, podl. plocha 82,8 m2 , před rekonstrukcí, v lokalitě Vino

9 690 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 83 m2
  • 4. podlaží
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Centrum obce

V přímém (exkluzivním) zastoupení majitele nabízíme byt v domě ze zač. 20. století, v sousedství parku Folimanka, 5 minut od centra města (Václavského náměstí). Vinohrady patří k nejlukrativnějším a velmi žádaným čtvrtím Prahy. V bezprostředním okolí domu je bohatá občanská vybavenost a zastávky tramvají, v dochozí vzdálenosti pak další parky (Grébovka, Havlíčkovy sady), stanice linek metra A a C a nejširší možná síť služeb.
Byt se nachází ve 3.patře (ve 4. nadzemním podlaží) domu s výtahem. Má dva hlavní pokoje po 23 m2, pokoj-kuchyň (13,5 m2), pokojík-pracovnu (4,3 m2) a příslušenství, které tvoří koupelna (5,1 m2), chodba (12,4 m2), WC a spíž (oba po 1,2 m2). V hlavních pokojích jsou parkety, v ostatních místnostech lino, dlažba a v chodbě původní dřevěná podlaha.
K bytu patří ještě sklep v suterénu (cca 3,5 m2).
Byt je v dobrém stavu, vybavením však odpovídá minulému století, včetně původních rozvodů elektřiny, jakož i vytápění podokenními topidly WAW. Je proto vhodné počítat s jeho rekonstrukcí. Původní špaletová okna budou v dohledné době vyměněna bez nákladů pro majitele.

Cena: 9 690 000 Kč k jednání. Tato cena zahrnuje i provizi RK a veškeré právní služby i úschovu kupní ceny.
V této ceně je zohledněn významný bonus, který je spojen s vlastnictvím bytu. Majitel bytu se automaticky stává členem družstva, které ve stejném objektu vlastní 5 jednotek s celkovou plochou téměř 600 m2. Družstvo tyto jednotky pronajímá a z nájemného financuje provozní náklady domu jakož i opravy a rekonstrukce, což představuje významný ekonomický benefit, neboť jinak by tyto náklady spojené s užíváním bytu, a také příspěvky do fondu oprav, představovaly mnohatisícové měsíční platby.
Relevantní současné náklady za služby nejsou k dispozici byly dodány, neboť byt byl několik let neužíván. Odhad činí kolem 3 500Kč měsíčně.

Nákup bytu je možné financovat hypotékou, kterou Vám rádi zajistíme za nejlepších podmínek na trhu.
Pro další doplňující informace mne neváhejte kontaktovat, ráda všechny vaše dotazy zodpovím a zorganizuji prohlídku.

Prodej bytu 3+kk Praha 2, Vinohrady, stav je uveden jako dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 4. podlaží, o ploše 83 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 3+kk Praha 2, je vybaven či je k dispozici sklep, výtah, nezařízeno nábytkem.

Sale of a large and bright apartment 3+kk, 4th floor, floor area 82.8 m2, before reconstruction, in the Vinohrady location, very favorable for investment Belehradská street, price: CZK 9,690,000

In the direct (exclusive) representation of the owner, we offer an apartment in the building from 20th century, in the neighborhood of Folimanka park, 5 minutes from the city center (Václavského náměstí). Vinohrady is one of the most lucrative and highly desirable districts of Prague. In the immediate vicinity of the house there is a wealth of civic amenities and tram stops, within walking distance are other parks (Grébovka, Havlíčkovy sady), stations of metro lines A and C and the widest possible network of services. The apartment is located on the 3rd floor (on the 4th above ground floor) of a building with an elevator. It has two main rooms of 23 m2 each, a room-kitchen (13.5 m2), a small room-study (4.3 m2) and accessories, which consist of a bathroom (5.1 m2), a corridor (12.4 m2), a toilet and pantry (both 1.2 m2 each). There are parquet floors in the main rooms, lino, tiles in the other rooms and the original wooden floor in the hallway. The apartment also has a cellar in the basement (approx. 3.5 m2). The apartment is in good condition, but the equipment corresponds to the last century, including the original electricity distribution, as well as heating by WAW window heaters. It is therefore advisable to count on its reconstruction. The original casement windows will be replaced in the foreseeable future at no cost to the owner. Price: 9,690,000 CZKto negotiations. This price includes the RK commission and all legal services as well as the escrow of the purchase price. This price includes a significant bonus that is associated with apartment ownership. The apartment owner automatically becomes a member of the cooperative, which owns 5 units in the same building with a total area of almost 600m2. The cooperative rents these units and from the rent finances the running costs of the house as well as repairs and reconstruction, which represents a significant economic benefit, because otherwise these costs associated with the use of the apartment, as well as contributions to the repair fund, would represent many thousands of monthly payments. The relevant current costs for the services are not available have been supplied as the flat has not been used for several years. The estimate is around 3,500 CZK per month. It is possible to finance the purchase of an apartment with a mortgage, which we will be happy to secure for you under the best conditions on the market. For additional information, do not hesitate to contact me, I will be happy to answer all your questions and organize a tour.

Základní info

Evidenční číslo:
00124
Typ:
Byty, 3+kk prodej
Adresa:
Bělehradská, Praha 2, Vinohrady, Praha
Cena:
9 690 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK, včetně právního servisu, bez poplatků

Plochy

Plocha užitná:
83 m2
Plocha sklepa:
4 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
4. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Výtah, Nezařízeno nábytkem, Sklep

Dopravní dostupnost

MHD, Silnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist