Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

5 z 5 (15 hodnocení)

Prodej stavebního pozemku 1.800 m2 a louky 9.280m2 v Mníšku u Liberce

6 940 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 1800 m2

Zvažujete stavbu rodinného domu v klidné panenské přírodě Jizerských hor? Nebo vás láká chalupaření a káva na jižní terase s výhledy na okolní vlnité kopce? Pokud hledáte pozemek, který je na stavbu rodinného domu velký tak akorát, máme pro vás nabídku. V exkluzivním zastoupení majitelky vám nabízíme následující pozemky:
1) Pozemek 578/15 s rozlohou 425 m2
2) Pozemek 619/8 s rozlohou 1.720 m2
Dohromady 2.145 m2 - z toho je stavební zastavitelnost 1.800 m2. Výše uvedené pozemky jsou za prodejní cenu 6. 940.000 Kč.
Pokud by to ale bylo málo a lákalo by vás mít k pozemkům i kus louky za domem, konkrétně úctyhodných 9.280 m2, cena za tento komplet (zastavitelné pozemky + louka) pak je: 7.290.000 Kč.

Pár slov o zastavitelných pozemcích - jsou přímo u lesa s napojením na louku, bez přímých sousedů, v naprostém klidu a tichu přírody. Jedná se o jižní svah, při stavbě domu/chalupy je vhodné využít stranu nejen pro terasu a dostatek slunečního svitu po celý den, ale např. i pro umístění fotovoltaiky. Pozemek je na mírně svažitém kopci, nad zástavbou stávajících rodinných domů, klid od všech ruchů sousedů je zaručen. Z pozemku vás bude bavit krásný výhled na okolní kopce Jizerských hor, v dáli je viditelný Ještěd a golfový areál Y. Nutno zmínit, že přes pozemek vede vysoké napětí (pouze vizuální mínus, zdravotně neškodné, ochranné pásmo 12m od nejvyššího východního místa zastavitelnosti), pozemek se nachází v malebné krajině 3. zóny CHKOJH, což sebou nese určitá pravidla (pouze 10% zastavitelnost, k dispozici tak je 180 m2 pro výstavbu RD a druhé menší vedlejší stavby, oplotit lze pouze zast. území 1.800 m2 a to živým nebo plaňkovým plotem, nutno dodržet podobný charakter RD jako je v projektu).

Součástí prodeje je projekt RD, schválený všemi dotčenými orgány. Stavební povolení vypršelo, ale nový majitel si na něm může ověřit možnosti výstavby. Místo pro stavbu RD lze zvolit i jinde v rámci pozemku, paní stávající majitelce přišlo vhodné si zvolit východní stranu s přímým vjezdem na komunikaci z obecní komunikace, kde je provedena skrývka a je připravena stavební jáma. Elektřina (v současnosti stavební tarif, 300,- Kč/měs.) je aktivní včetně zásuvek 220 a 360 V. Obecní vodovod a kanalizace jsou napojeny do revizních šachet na pozemku. Asfaltová odvodněná obecní komunikace se i v zimě pravidelně udržuje. Zastávka autobusu 300 m. Vlakem pouze 2 zastávky do Liberce, cca 1,5 km. Dětský i obvodní lékař, ZŠ, obchod, čerpací stanice, restaurace.
Jako bonus paní majitelka věnuje Kupujícímu plně funkční zahradní traktor - viz foto, plechovou garáž 5 x 3 x 1,80 - 2,10 m (D-Š-V) a stavební buňku (kontejner).

Na louku nad pozemkem je aktuálně uzavřená Pachtovní smlouva, 2x ročně se seče, smlouva se uzavírá na 5 let (čerpání dotací), její platnost končí 12/2024, možno domluvit nové podmínky (rozsah a cena pronájmu). Pozemek je možné koupit jak s loukou, tak zvlášť bez louky.

Pokud vás nabídka pozemku zaujala ozvěte se mi, ráda vám poskytnu více informací ústně.

Prodej stavebního pozemku Mníšek, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, pozemek o velikosti 1800 m2, a mnohem více na, Stavební pozemky Liberec, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Základní info

Evidenční číslo:
9609
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Mníšek u Liberce, Mníšek, Liberec
Cena:
6 940 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Umístění:
Klidná část obce

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1800 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Dopravní dostupnost

Autobus, Vlak, Dálnice, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist