Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

5 z 5 (40 hodnocení)

Prodej rodinného domu 5+1 - 230 m2, pozemek 4209 m2, Smolotely u Příbrami

8 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 230 m2
  • zastavěná: 250 m2
  • pozemek: 4209 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Okraj obce
  • Parkování

Ráda bych vám nabídla velmi příjemný a zrekonstruovaný dům ve vesničce Smolotely, kde váš nový život může koupí tohoto domu začít!
Tento impozantní dům o rozloze 230 m2 a obklopený pozemkem o velikosti 4209 m2 je nejen investicí do nemovitosti, ale do kvalitního života plného pohodlí a krásy.

Dispozice 5+1 poskytuje dostatečný prostor i pro větší rodinu. V přízemí domu se nachází kotelna s kotlem na tuhá paliva a s akumulačními nádržemi. Dále místnost sloužící jako sklad (dříve plnohodnotný pokoj) a další prostor k uskladnění věcí.
Z chodby se vchází do rozlehlého obývacího pokoje, který je částečně prosklený, což navozuje velmi příjemnou atmosféru. Z obývacího pokoje je vstup rovnou na terasu. Dále se v přízemí nachází kuchyně a přilehlá místnost na uskladnění potravin/věcí. V přízemí je rovněž druhý vchod do domu s rozlehlou vstupní halou a vstupem na toaletu se sprchovým koutem.
V prvním patře se nachází ložnice a dva dětské pokoje. Koupelna s vanou a WC a půda 90 m2, která by šla taktéž využít jako další obývací část domu.

K vytápění domu slouží kotel na tuhá paliva a dvě akumulační nádrže. Topení je podlahové. V domě jsou nové rozvody elektroinstalace a vody.
Dům je napojený na veřejnou kanalizaci a disponuje vlastní vrtanou studnou (32 m) s dostatkem vody.

V roce 2002 proběhla v domě rozsáhlá rekonstrukce. V nedávné době byly instalovány nové vchodové dveře, nová plastová okna, nový kotel a akumulační nádrže. Kolem domu byly vybudovány chodníky, terasa byla zvětšená, nový přístřešek na dřevo. Dům je z části kamenný a z části cihlový.

Měsíční náklady na dům - elektřina zálohy 4 500 Kč, poplatek roční za kanalizaci 6 000 Kč, dřevo dle aktuální ceny.

Dům stojí na rozsáhlém pozemku 4209 m2, kde se taktéž nachází stodola a přístřešek pro parkování aut.

Obec Smolotely leží v malebné krajině turistické oblasti Toulavy nedaleko Orlické přehrady. V obci se nacházejí potraviny a místní hospoda. V nedaleké obci Dolní Hbity následně mateřská i základní škola. Do Příbrami trvá cesta autem 20 minut, autobusové spojení - 35 minut.

Nemovitost je v osobním vlastnictví a lze ji tedy financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma pomůžeme vyřídit za nejvýhodnějších podmínek na trhu

PENB nebyl dodán, proto prozatím uvádíme třídu G.

Prodej rodinného domu Smolotely, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 230 m2, pozemek o velikosti 4209 m2, se zastavěnou plochou 250 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Příbram, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, nezařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale of family house 5+1 - 230 m2, land 4209 m2, Smolotely near Příbram

I would like to offer you a very pleasant and renovated house in the village of Smolotely, where your new life can begin by buying this house! This impressive house with an area of 230 m2 and surrounded by a plot of 4209 m2 is not only an investment in real estate, but in a quality life full of comfort and beauty. The 5+1 layout provides enough space even for a larger family. On the ground floor of the house there is a boiler room with a solid fuel boiler and storage tanks. Furthermore, a room serving as a warehouse (previously a full-sized room) and another space for storing things. From the corridor you enter the spacious living room, which is partially glazed, which creates a very pleasant atmosphere. There is direct access to the terrace from the living room. Furthermore, on the ground floor there is a kitchen and an adjacent room for storing food/things. There is also a second entrance to the house on the ground floor with a spacious entrance hall and entrance to the toilet with shower. On the first floor there is a bedroom and two children's rooms. Bathroom with bathtub and toilet and attic of 90 m2, which could also be used as another living area of the house. The house is heated by a solid fuel boiler and two storage tanks. The heating is underfloor. The house has new electrical and water distribution systems. The house is connected to public sewage and has its own drilled well (32 m) with plenty of water. In 2002, the house was extensively renovated. New entrance doors, new plastic windows, new boiler and storage tanks have recently been installed. Sidewalks were built around the house, the terrace was enlarged, a new shed for wood. The house is partly stone and partly brick. Monthly costs for the house - electricity deposit 4,500 CZK, annual fee for sewerage 6,000 CZK, wood according to the current price. The house stands on a large plot of 4209 m2, where there is also a barn and a shed for parking cars. The village of Smolotely is located in the picturesque landscape of the Toulavy tourist area near the Orlická dam. The journey to Příbrami takes 20 minutes by car, 35 minutes by bus. The property is privately owned and can therefore be financed with a mortgage loan, which we will help you arrange for free under the most favorable conditions on the market PENB has not been delivered, so for now we list class G.

Základní info

Evidenční číslo:
0526
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Smolotely, Příbram
Cena:
8 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně všech služeb RK
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
4209 m2
Plocha užitná:
230 m2
Plocha zastavená:
250 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Terasa, Parkování


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist