Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

5 z 5 (18 hodnocení)

Prodej rodinného domu (226m2), zahrada, Terezín - Nové Kopisty

10 870 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 226 m2
  • zastavěná: 111 m2
  • pozemek: 1310 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Dobrý
  • Garáž

Prodej samostatně stojícího prostorného rodinného, třípodlažního, cihlového domu (223m2 obytné plochy) s prostorným sklepem na slunném rovinatém pozemku (1310m2) s velkou, udržovanou zahradou se vzrostlou zelení s navozujícím pocitem soukromí pro rezidenty, terasou s místem pro letní posezení v rezidenční zástavbě obci Terezín - Nové Kopisty nedaleko Litoměřic.

Dům je zateplený, připojen na městský vodovod, kanalizaci a má na pozemku vlastní studnu.

Dispozice domu zahrnuje tři podlaží - vstupní podlaží - kuchyň, dva pokoje s přímým vstupem na balkon s výhledem do zahrady, samostatná koupelna, toaleta, zimní zahrada. 1.podlaží - otevřený prostor s kuchyní a jídelnou, prostorným obývacím pokojem, ložnice s výstupem na balkon. Samostatná špízka na potraviny na chodbě v 1.podlaží.
2.podlaží (podkrovní) zahrnuje dva prostorné pokoje, samostatnou koupelnu.

Vybavení domu: nová plastová okna, nové parapety, dřevěné podlahy, v koupelnách na podlahách dlažba, dřevěné repasované trámy v obou ložnicích ve 2.podlaží, zateplení, vytápění zajištuje plynový kotel umístěný v suterénu domu, kde je zároveň technické zázemí domu a místo pro pračku a sušičku. Na pozemku samostatná garáž. Parkování je možné na pozemku.

Dům stojí na dobře dostupném místě, v blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně škol, obchodů a veřejné dopravy. Do centra obce Terezín je to krátká vzdálenost, kde jsou k dispozici školy, obchody či lékařské služby. Terezín leží v rovinatém úrodném kraji, poblíž soutoku řek Labe a Ohře. V oblasti nazývané Terezínská kotlina. Okolní příroda nabízí dostatek možností pro pěší výlety a relaxaci. Město nabízí i sportovní vyžití křižují se tady dvě cyklistické trasy. Jedna z nich vede podél toku Ohře a druhá trasa vede k toku řeky Labe s možností pokračování podél či proti toku Labe. Dále je tady golfové hřiště, paintball nebo možnosti pro sportovní rybolov.

Dům je ideální i pro vícegenerační rodinu, která ocení dostatek prostoru a možnost vytvořit si svůj vlastní domov dle svých představ.

Cestovní vzdálenost mezi Praha a Terezín je 62 km, což je doba cesty 00:48h.


Užitná plocha domu nabízí celkem 226,4 a pozemek má rozlohu 1310 m.






ID nemovitosti HMA1733-0001.

Prodej rodinného domu Terezín, stav je uveden jako dobrý, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 226 m2, pozemek o velikosti 1310 m2, se zastavěnou plochou 111 m2, více toho najdete určitě zde, Rodinné domy Litoměřice, je vybaven či je k dispozici balkon, garáž.

Sale of family house (226m2), garden, Terezín - Nové Kopisty

Sale of a detached, spacious, three-storey, brick house (223m2 living area) with a spacious cellar on a sunny, flat plot (1310m2) with a large, well-maintained garden with mature greenery that evokes a sense of privacy for residents, a terrace with a place for summer sitting in a residential development in the village Terezín - Nové Kopisty near Litoměřice. The house is insulated, connected to the municipal water supply, sewerage system and has its own well on the property. The layout of the house includes three floors - entrance floor - kitchen, two rooms with direct access to the balcony overlooking the garden, separate bathroom, toilet, winter garden. 1st floor - open space with kitchen and dining room, spacious living room, bedroom with exit to balcony. Separate food pantry in the hallway on the 1st floor. The 2nd floor (attic) includes two spacious rooms, a separate bathroom. House equipment: new plastic windows, new windowsills, wooden floors, tiled floors in the bathrooms, refurbished wooden floorsbathrooms in both bedrooms on the 2nd floor, insulation, heating is provided by a gas boiler located in the basement of the house, where there is also the technical background of the house and space for a washing machine and dryer. Separate garage on the property. Parking is possible on the property. The house stands in a well-accessible location, close to all civic amenities, including schools, shops and public transport. It is a short distance to the center of Terezín, where schools, shops and medical services are available. Terezín is located in a flat, fertile region, near the confluence of the Elbe and Ohře rivers. In the area called the Terezín Basin. The surrounding nature offers plenty of opportunities for hiking and relaxation. The city also offers sports activities - two cycling routes cross here. One of them runs along the Ohře stream, and the other route leads to the Elbe river, with the option of continuing along or against the Elbe. There is also a golf course, paintball or opportunities for sport fishing. The house is also ideal for a multi-generational family that appreciates plenty of space and optionsto create your own home according to your imagination. The travel distance between Prague and Terezín is 62 km, which is a travel time of 00:48h. The useful area of the house offers a total of 226.4 and the plot has an area of 1310 m.

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1733-0001
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Kréta, Nové Kopisty, Terezín, Litoměřice
Cena:
10 870 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
k jednání
Stav:
Dobrý
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
1310 m2
Plocha užitná:
226 m2
Plocha balkónu:
12 m2
Plocha zastavená:
111 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž, Balkon


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist