Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.9 z 5 (33 hodnocení)

Prodej rodinné vily (470m2) a menšího domu (220m2), pozemek 3993 m2, Unhošť

50 000 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Vila
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 620 m2
  • zastavěná: 289 m2
  • pozemek: 3997 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Dobrý
  • Garáž
  • Parkování

Prodej dvou nemovitostí - samostatně stojící dvoupodlažní prvorepublikové rodinné vily (470m2) z roku 1903, po kompletní rekonstrukci z roku 2010 a prodej menšího rodinného domku pro hosty, další členové rodiny (220m2) stojící na unikátním rovinatém pozemku (3997m2) obklopená krásnou parkovou zahradou se vzrostlou zelení navozující dokonalý pocit soukromí a intimity v klidné rezidenční čtvrti v Unhošti, na rozhraní Křivoklátské vrchoviny s Pražskou plošinou zhruba 21 km západně od centra hlavního města Prahy a vzhledem k dobré dopravní dostupnosti do Prahy a poloze na okraji Křivoklátských lesů, je velmi atraktivní lokalitou pro klidné rodinné bydlení.

Dispozice vily 7kk zahrnuje dvě podlaží a sklep - první vstupní podlaží zahrnuje prostornou kuchyň, obývací pokoj, pracovnu a velkou společenskou místnost s okny do zahrady. Dále je zde toaleta pro hosty, koupelna, technická místnost a zádveří domu. Druhé podlaží - 4 ložnice, dvě koupelny a velká terasa. Dům je podsklepený.

V rámci rekonstrukce proběhla výměna oken - eurookna s izolačními dvojskly, plynový kotel, podlahové vytápění. Nová fasáda. K domu patří samostatná garáž, 2 parkovací stání na pozemku.

Menší dvoupodlažní dům 3kk (cca200m2) má dvě podlaží. Ve vstupním podlaží společenská zóna doma s otevřeným krbem a posezením pro více osob, kompletně vybavená kuchyňská linka s barem. Toaleta pro hosty. Ve 2.podlaží dvě ložnice, koupelna s vanou, toaleta.
Vila je připojená na kanalizaci, městský vodovod, plyn a elektrickou energii.

K příjemné atmosféře na parkové zahradě přispívají vysoké vzrostlé stromy, jezírko s okrasnou fontánkou a další solitérní dřeviny, chodníčky mezi záhony s okrasnou zelení.

Dům je umístěn v klidné uličce v rezidenční čtvrti, lokalita s okolní krásnou přírodou. Okolím Unhoště prochází cyklotrasy i turistické stezky. V těsné blízkosti fungují potraviny, pošta, restaurace, kavárna, 3 supermarkety, mateřská a základní škola, dětské hřiště, čerpací i dobíjecí stanice atd. Výborné dopravní spojení s Prahou. Integrovaná autobusová doprava zajišťuje pravidelnými spoji dopravu do Prahy na Zličín. Obyvatelé Unhoště mohou využívat autobusovou linku 319 ze/do zastávky Pavlov, kde je zajištěn přestup na vlak do/z Prahy. Autobusem se lze dostat do 25 minut na pražský Zličín a automobilem do 15 minut (metro B). Za 10 minut se lze pak dostat na letiště Václava Havla.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti) ID nemovitosti HMA1721-0001.

Prodej vily Unhošť, stav je uveden jako dobrý, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 620 m2, pozemek o velikosti 3997 m2, se zastavěnou plochou 289 m2, zkusit to můžete ještě tady, Vily Kladno, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, terasa.

Sale of a family villa (470m2) and a smaller house (220m2), land 3993 m2, Unhošť

Sale of two properties - detached two-storey First Republic family villa (470m2) from 1903, after complete reconstruction in 2010 and sale of a smaller family house for guests, other family members (220m2) standing on a unique flat plot (3997m2) surrounded by a beautiful park garden with mature greenery inducing a perfect sense of privacy and intimacy in a quiet residential area in Unhošt, on the border of the Křivoklátská vrchovina with the Prague Plateau, approximately 21 km west of the center of the capital city of Prague, and due to the good transport accessibility to Prague and the location on the edge of the Křivoklátské forests, it is a very attractive location for quiet family living. The layout of the 7kk villa includes two floors and a basement - the first entrance floor includes a spacious kitchen, living room, study and a large common room with windows to the garden. There is also a guest toilet, a bathroom, a utility room and a vestibule of the house. Second floor - 4 bedrooms, two bathrooms and a large terrace. The house has a basement. Withinthe renovation also included replacement of windows - Euro windows with insulating double-glazed windows, gas boiler, underfloor heating. New facade. The house includes a separate garage, 2 parking spaces on the property. Smaller two-story house 3kk (approx. 200m2) has two floors. On the entrance floor, a social area at home with an open fireplace and seating for several people, a fully equipped kitchen with a bar. Guest toilet. On the 2nd floor, two bedrooms, bathroom with bathtub, toilet. The villa is connected to sewage, municipal water supply, gas and electricity. Tall mature trees, a pond with an ornamental fountain and other solitary trees, paths between flower beds with ornamental greenery contribute to a pleasant atmosphere in the park garden. The house is located in a quiet street in a residential area, a location with beautiful nature. Cycle routes and hiking trails pass around Unhoště. There are groceries, a post office, a restaurant, a cafe, 3 supermarkets, a kindergarten and a primary school, a playground, gas and charging stations, etc. nearby.early transport connection with Prague. Integrated bus transport provides regular connections to Prague and Zličín. Residents of Unhoště can use bus line 319 from/to the Pavlov stop, where a transfer to a train to/from Prague is provided. You can reach Prague's Zličín within 25 minutes by bus and within 15 minutes by car (metro B). Václav Havel Airport can be reached in 10 minutes. Energy efficiency of the building: G (it was not communicated by the property owner)

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1721-0001
Typ:
Domy, Vila prodej
Adresa:
Lipová, Unhošť, Kladno
Cena:
50 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
k jednání
Stav:
Dobrý
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
3997 m2
Plocha užitná:
620 m2
Plocha zastavená:
289 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Terasa, Parkování, Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist