Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

5 z 5 (37 hodnocení)

Prodej pozemku s platným stavebním povolením, Volnoklasy

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 1109 m2

Prodej pozemku o rozloze 1109 m2 s platným stavebním povolením a prováděcím projektem pro výstavbu nadčasové vily s využitím přírodních materiálů a s úchvatnými výhledy, s organickou bezúdržbovou zahradou s biotopem a relaxačními zónami v mimořádně krásné lokalitě v Přírodní památka Krásná stráň přímo v obci Vonoklasy, v chráněné krajinné oblasti Český kras i na Svatojakubské cestě. Rafinované propojení exteriérového, interiérového a zahradního designu vytváří výjímečný koncept příjemného bydlení v CHKO v krátkém dojezdu do Prahy. Lokalita, unikátní svou vegetací, plnou chráněných druhů rostlin a živočichů, vybízí k řadě volnočasových aktivit procházkám, běhání, cyklistice, houbaření nebo ranní józe v organické zahradě vily. Golfová hřiště Karštejn a Albatross jsou vzdálena jen několik kilometrů, stejně jako dostihová závodiště ve Velké Chuchli. Místní ekologické farmářství přispívá ke zdravé kultuře obce. V okolí je množství zeleně, kompletní občanská vybavenost a zastávky MHD.

Pozemek s kompletními inženýrskými sítěmi je zasazen do tradiční vilové zástavby. Na pozemku je dle stavebního povolení možné vybudovat nadčasovou, pasivní ( nízkoenergetickou) rodinnou vilu, jejíž kompletní prováděcí projekt - studie je součástí kupní ceny.

Návrh domu od architektonického studia Luděk Rýzner a Jiří Vincenc / OKPLAN ARCHITECTS je součástí jedinečného projektu s kvalitně zpracovanou architekturou domu včetně interiérů. Jedná se o individuální stavbu uprostřed zajímavé, stabilizované lokality experimentální obytné zóny, která navazuje na vyhraněnou moderní architekturu v okolí. Interiér vily se vyznačuje zejména návratem k přírodním tradičním materiálům v moderní formě. Dále pak čistotou, celistvostí, kompaktností. Architekti kladli především důraz na citlivě rozmístěné umělecké instalace, na míru vytvořené unikátní i maximálně funkční objekty. Krásná zahrada je součástí jedinečného projektu s kvalitně zpracovanou architekturou domu včetně interiérů. Případné úpravy lze řešit změnou stavby před dokončením.

Na pozemku místní zdroj vody, elektřina, plynovod, kanalizace.

Info o ceně u RK. ID nemovitosti HMA1769-0001.

Prodej stavebního pozemku Vonoklasy, pozemek o velikosti 1109 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Stavební pozemky Praha západ.

Sale of land with a valid building permit, Volnoklasy

Sale of land with an area of 1109 m2 with a valid building permit and an implementation project for the construction of a timeless villa using natural materials and with breathtaking views, with an organic maintenance-free garden with biotope and relaxation zones in an extremely beautiful location in the Natural Monument "Krásná stráň" directly in the village of Vonoklasy, in the protected landscape area "Český karst" and on the Way of St. James. The refined combination of exterior, interior and garden design creates an exceptional concept of pleasant living in the PLA within a short drive to Prague. The location, unique in its vegetation, full of protected species of plants and animals, encourages a number of leisure activities - walks, jogging, cycling, mushroom picking or morning yoga in the villa's organic garden. The Karštejn and Albatross golf courses are only a few kilometers away, as are the horse racing tracks in Velká Chuchla. Local organic farming contributes to the healthy culture of the village. There is a lot of greenery, complete civic amenities and public transport stops in the vicinityD. The land with complete utility networks is embedded in a traditional villa development. According to the building permit, it is possible to build a timeless, passive (low-energy) family villa on the plot, the complete implementation project - study of which is part of the purchase price. The design of the house by the architectural studio Luděk Rýzner and Jiří Vincenc / OKPLAN ARCHITECTS is part of a unique project with well-crafted architecture of the house, including interiors. It is an individual building in the middle of an interesting, stabilized location of an experimental residential zone, which follows on from the distinct modern architecture in the surroundings. The interior of the villa is particularly characterized by a return to natural, traditional materials in a modern form. Then cleanliness, completeness, compactness. The architects placed particular emphasis on sensitively placed art installations, custom-made unique and maximally functional objects. The beautiful garden is part of a unique project with well-crafted architecture of the house, including interiors. Possible úrights can be resolved by changing the construction before completion. Local water supply, electricity, gas pipeline, sewerage on the property.

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1769-0001
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Ke Krásné Stráni, Vonoklasy, Praha západ

Plochy

Plocha pozemku:
1109 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist