Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.5 z 5 (47 hodnocení)

Prodej penzionu Trámky Šumperk - Vikýřovice

36 000 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pension
  • pozemek: 2997 m2

Restaurace a penzion, venkovní terasa, sál a salonky pro oslavy. Místní vyhlášený penzion Trámky se nachází na okraji města Šumperk ve Vikýřovicích.

Restaurace a penzion fungují celoročně. Svojí atmosférou, kapacitou kuchyně i ubytování je v širokém okolí vyhledávaným zařízením pro pořádání svateb, smutečních hostin i firemních akcí. Kapacita i variabilita prostor umožňuje obsloužit velké i menší akce při zachování provozu restaurace. Nabídka obdobných zařízení s obdobnou kapacitou, ubytováním a kvalitou služeb v okolí je minimální. Majitelé potřebují odpočinek po dlouholetém více jak 100% nasazení.

Penzion i restaurace je v provozu s rezervovanou kapacitou na několik měsíců dopředu, zejména víkendy (svatby apod.). Vše je k dispozici kompletně vybaveno. Novému majiteli tak stačí jednoduše nemovitost převzít a může ihned rozjet provoz a ze zavedené značky vytěžit maximum. Vzhledem ke skvělé strategické poloze a velikosti má obrovský obchodní potenciál. Nemovitost je ve výborném stavu.

Maximální kapacita ubytování je až 46 míst v 12 pokojích s vlastním sociálním zařízením, každý v originálním stylu. Z toho je 6 mezonetových pokojů. Dále je zde velký luxusní apartmán 4+kk s krbem, zimní zahradou a terasou. Objekt se skládá z jednoho podzemního a tří nadzemních podlaží s celkovou užitnou plochou 1063 m2. Celková plocha pozemku je 2.997 m2.

Zadní část zahrady tvoří samostatná parcela s krytým bazénem. Parcela o výměře 810 m2 má i samostatný přístup z obecní cesty. Lze využit pro výstavbu rodinného domu nebo rozšíření penzionu.

Ve 2. a 3. NP se nacházejí pokoje pro hosty. V přízemí objektu je umístěna restaurace s moderní kuchyní a pecí na pizzu. Dále je zde velký sál a dva salonky. V suterénu domu je vinný sklípek se sociálním zařízením a další zázemí. K dispozici je dále venkovní restaurační terasa se zázemím, výčepem a pergolou pro cca 50 hostů.

Restaurace je vyhledávaná v širokém okolí kvalitou jídla i atmosféru. Velice oblíbený je penzion pro ubytování rodin s dětmi. Nedaleko penzionu vedou běžecké tratě pro běžkaře, turistické i cyklo stezky. Nedaleký lázeňský areál poskytuje vodní ráj pro malé i velké návštěvníky. V Jeseníky si užijí všichni milovníci hor v letních i zimních měsících.

Penzion vznikl nákladnou rekonstrukcí a přístavbou původního zájezdního hostince z r. 1890. Kouzlo a ráz si zachoval do současnosti. Při rekonstrukci z r. 2006 byla zachována řada původních konstrukcí, zejména trámové a klenbové stropy restaurace. Rekreační potenciál lokality Šumperka, termálních lázní Velké Losiny a Jeseníků předurčuje celoroční využití pro rekreaci i společenské akce.

Na pozemku je k dispozici 25 parkovacích míst. Vytápění zajišťuje plynový kotel. Dům je napojen na vodovod a kanalizaci. V celém objektu je wifi.

Penzion si můžete prohlédnout v 3D v modelu na našich webových stránkách.

Potřebujete více informací? Neváhejte nás kontaktovat

Prodej penzionu Vikýřovice, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 4 podlaží, o ploše 1063 m2, pozemek o velikosti 2997 m2, se zastavěnou plochou 558 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Penziony Šumperk, je vybaven či je k dispozici balkon, parkování, terasa, zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 400V.

Základní info

Evidenční číslo:
10908
Typ:
Komerční nemovitosti, Pension prodej
Adresa:
Petrovská, Vikýřovice, Šumperk
Cena:
36 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
2997 m2
Plocha užitná:
1063 m2
Plocha zastavená:
558 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
4

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Balkon, Parkování, Terasa, Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Autobus, Vlak, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist