Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.3 z 5 (16 hodnocení)

Prodej komerčního objektu, sklady, kanceláře, restaurace v obci Kralupy nad Vltavou

17 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Obchodní prostor
  • lokalita: Centrum obce
  • kanceláře: 398 m2

Nabízíme Vám výhradní zprostředkování prodeje komerčního objektu v centru obce Kralupy nad Vltavou, sídliště Cukrovar, postavené na pozemku o celkové výměře 787 m2. Současná zastavěná plocha budovy činí 469 m2. Součástí objektu je další pozemek o výměře 318 m2, který tvoří parkovací stání a venkovní uzavřená zahrádka, která je součástí aktuálně funkční prosperující restaurace s kuchyní. Uvnitř budovy je také pronajatý kout pro sázkovou kancelář. U budovy je k dispozici veřejné bezplatné parkoviště. Jedná se o výbornou investici na další pokračování současného provozu nebo také pro jiné komerční služby. Na střeše objektu je možné vystavět další patra na další kanceláře.
Dle územního plánu je objekt možné využívat na současnou podnikatelskou činnost nebo sklady, kanceláře a rovněž je povolena přestavba na bytový dům s podzemním parkovacím stáním se třemi nadzemními podlažími. Na stavebním úřadě je již schválená územní studie a aktuálně je v přípravě projektová dokumentace na bytový dům, kterou majitel budoucímu kupujícímu pomůže vyřídit a dokončit ke stavebnímu povolení. Veškerou další dokumentaci k územní studii zašleme na vyžádání emailem. V současně době je možné na budově vystavět 6 nových bytů bez nutnosti dokládání nové územní studie a nových parkovacích míst.
Přízemní objekt byl postavený v roce 1981 z cihel zn. Porotherm o tloušťce 45 cm, je zateplen polystyrenem o šířce 10 cm. Budova je napojena na veřejnou kanalizaci, městský vodovod, plyn a elektřinu 230 a 400 V a je vytápěna dálkovým horkovodem. Je zde k dispozici zrekonstruovaná klimatizace a vzduchotechnika. Dispozice zrekonstruovaného objektu nyní tvoří velká prostorná restaurace s barem, uzavřená sázková kancelář, kuchyně s dalšími povinnými místnostmi dle hygienických norem, pánské a dámské toalety, WC pro personál aj. skladovací místnosti.
V Kralupech je k dispozici veškerá občanská vybavenost: mateřské školky, základní školy, obchody, supermarkety, zdravotní středisko, nemocnice, pošta, banky, společenská a sportovní střediska, aj. V centru města se nachází vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo a Hlavní nádraží a rovněž autobusové zastávky PID s dopravou na nejbližší metra Ládví, Letňany, Bořislavka.
Vyřízení úvěru vč. právního servisu zdarma. Cena k jednání 17 900 000,- Kč. Jako bonus prodávající se současným projektantem pomůže dokončit vyřídit stavební povolení na nástavbu bytových jednotek vč. případného vybourání/vyklizení interiéru stávajícího komerčního objektu.

Prodej obchodních prostor Kralupy nad Vltavou, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 398 m2, se zastavěnou plochou 469 m2, a zahradou 318 m2, a nebo zkuste třeba, Obchodní prostory Mělník, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, zařízeno nábytkem, zahrada, ve vybavení také naleznete telefon, internet, kabelová televize, kabelové rozvody, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We offer you the exclusive mediation of the sale of a commercial building in the center of Kralupy nad Vltavou, Cukrovar housing estate, built on a plot of land with a total area of 787 m2. The current built-up area of the building is 469 m2. Part of the building is another plot of land with an area of 318 m2, which consists of a parking space and an outdoor closed garden, which is part of a currently functioning prosperous restaurant with a kitchen. This is an excellent investment for the continuation of the current operation or for other commercial services. According to the zoning plan, the building can be used for current business activities or warehouses, offices, and conversion to an apartment building with an underground parking lot with three above-ground floors is also permitted. The land survey has already been approved at the building office and the project documentation for the apartment building is currently being prepared, which the owner will help the future buyer to arrange and complete for the building permit. At the same time, it is possible to build 6 new apartments on the building without the need to document a new territorial study and new parking spaces. The ground-floor building was built in 1981 from Porotherm bricks with a thickness of 45 cm and is insulated with polystyrene with a width of 10 cm. The building is connected to public sewage, municipal water supply, gas and electricity 230 and 400 V and is heated by a district hot pipe. The layout of the renovated building now consists of a large, spacious restaurant with a bar, a closed betting office, a kitchen with other mandatory rooms according to hygiene standards, men's and women's toilets, staff toilets and storage rooms. All civic amenities are available in Kralupy. There is a train station in the city center. Processing of the loan incl. free legal service. Price to be negotiated CZK 17,900,000. As a bonus, the seller will help with the current designer to complete the construction permit for the addition of housing units incl. possible demolition/clearing of the interior of the existing commercial building.

Základní info

Evidenční číslo:
101
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor prodej
Adresa:
sídl. U Cukrovaru, Kralupy nad Vltavou, Mělník
Cena:
17 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Cena k jednání
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
398 m2
Plocha zastavená:
469 m2
Plocha zahrady:
318 m2
Plocha kancelářská:
398 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Parkování, Terasa, Zařízeno nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

MHD, Silnice, Dálnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist