Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.9 z 5 (17 hodnocení)

Prodej domu 4+kk - 99 m2 + restaurace 137 m2, pozemek 312 m2, Šluknov

2 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pension
  • pozemek: 312 m2

Nabízíme ke koupi dům v těsné blízkosti náměstí Míru v centru města Šluknov. Dům se skládá z bytové jednotky v podkroví o výměře 99 m2 a dispozici 4+kk a komerčního prostoru v přízemí 137 m2, aktuálně využívaného jako restaurace. K domu patří také dvůr cca 140 m2, které je možné využít jako zahrádku k restauraci, parkování, venkovní grilování atd.

Ideální využití nemovitosti je bydlení v bytové jednotce a podnikání v komerčním prostoru - restaurace, kanceláře, obchod apod.

Komerční prostor je v tuto chvíli rozdělen na hlavní místnost s barem a výčepem, za kterým se nachází kuchyně, dále další dvě místnosti pro usazení hostů včetně pódia, které umožňuje pořádat různé akce. K dispozici jsou samozřejmě i toalety. Dům je částečně podsklepen. Do obytné části lze vstoupit buď samostatným vchodem z ulice či projít skrze kuchyni a technickou místnost.

Podkrovní byt nabízí 99 m2 plochy a skládá se z chodby s kuchyňským koutem, obývacího pokoje, tří samostatných pokojů, koupelny s toaletou a sprchovým koutem a komory. Výška stropu v obývacím pokoji je mírně snížena, cca 1,85 metru.

Dvůr je využíván jako venkovní posezení pro hosty restaurace, je z velké části zastřešen a díky vratům je možné jej využít také jako parkovací stání.

Dům je postaven z kombinace kamene a cihly a je vytápěn plynovým kotlem. Nad bytem se nachází ještě rozměrná půda.

Díky blízkosti rušného náměstí je dům skvěle situován pro podnikání. Na náměstí najdete radnici, obchodní dům, lékárnu, pizzerii, papírnictví, poštu a další menší obchody. V obci se nachází mateřská škola, základní škola i několik středních škol. K dispozici je kompletní občanská vybavenost včetně skvělé dopravní dostupnosti, přímý vlak do Děčína, Rumburku či Kolína, přímý autobus do Prahy. Autem se za chvíli dostanete do Německa i do Polska.

Průkaz energetické náročnosti budovy ("PENB") nebyl dodán, tudíž dle zákona uvádíme třídu "G".

Nemovitost je možno financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme a zajistíme vám nejlepší podmínky na trhu.

Prodej penzionu Šluknov, stav je uveden jako dobrý, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 236 m2, pozemek o velikosti 312 m2, se zastavěnou plochou 173 m2, a nebo zkuste třeba, Penziony Děčín, je vybaven či je k dispozici zařízeno částečně nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V.

House for sale - 4+kk 99 m2 + restaurant 137 m2, land 312 m2, Šluknov

We offer for sale a house in the immediate vicinity of Náměstí Míru in the center of Šluknov. The house consists of an apartment unit in the attic with an area of 99 m2 (4+kk) and a commercial space on the ground floor of 137 m2, currently used as a restaurant. The house also has a yard of approx. 140 m2, which can be used as a garden for a restaurant, parking, outdoor barbecue, etc. The ideal use of the property is living in the apartment unit and using the ground floor for your own business - restaurant, office, shop, etc. At the moment, the commercial space is divided into a main room with a bar and a taproom, behind which is the kitchen, as well as two other rooms for seating guests, including a stage that allows various events to be held. Toilets are also available, of course. The house has a basement. The living area can be entered either through a separate entrance from the street or through the kitchen and utility room. The attic apartment offers 99 m2 of surface area and consists of a hallway with a kitchenette, a living room, three separate bedrooms, a bathroom with a toilet and shower, and a storage room. The ceiling height in the living room is slightly reduced, approx. 1.85 meters. The courtyard is used as an outdoor seating area for restaurant guests, it is largely covered and thanks to the gate, it can also be used as a parking space. The house is built of a combination of stone and brick and is heated by a gas boiler. There is also a large attic above the apartment. Thanks to its proximity to the busy square, the house is perfectly situated for business. On the square you will find the town hall, a department store, a pharmacy, a pizzeria, a stationery shop, a post office and other smaller shops. The village has a nursery school, a primary school and several secondary schools. Complete civic amenities are available, including excellent transport accessibility, a direct train to Děčín, Rumburk or Kolín, a direct bus to Prague. You can reach Germany and Poland in no time by car. The certificate of energy efficiency of the building ("PENB") was not delivered, therefore according to the law we state the class "G". The property can be financed with a mortgage loan, with which we will be happy to help you and ensure you the best conditions on the market.

Základní info

Evidenční číslo:
0500
Typ:
Komerční nemovitosti, Pension prodej
Adresa:
Bezručova, Šluknov, Děčín
Cena:
2 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně všech poplatků RK
Stav:
Dobrý
Konstrukce:
Kamenná

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
312 m2
Plocha užitná:
236 m2
Plocha zastavená:
173 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist