Zpět na přehled
  • prodej
  • Rekreační objekty

4.2 z 5 (37 hodnocení)

Prodej chata (57,39m2), terasa, Slapy - Nová Živohošť

950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Chata
  • konstrukce: Smíšená
  • obytná: 47 m2
  • zastavěná: 47 m2
  • pozemek: 57 m2
  • stav: Velmi dobrý

Prodej kompletně vybavené ( veškeré vybavení zahrnuté v kupní ceně)chaty (57,39) zhotovené ze dvou stavebních buňek - dvě chatky, s terasou a s dvěma samostanými vchody, s možností komerčního využití(pronájmu) druhé, menší chatky, stojící na pronajatém obecním pozemku (pozemky se takto pronajímají už téměř 30let) je součástí uzavřeného, oploceného areálu s uzamykatelnou vstupní bránou, přístupný pouze majitelům chatek, na Nové Živohošti - Slapská přehrada, v atraktivní lokalitě pro trávení a relaxaci v přírodě, letního pobytu přímou pláže s rychlou a sandnou dostupností do Prahy.

Dispozici první části chatky tvoří otevřený prostor obývací části, kuchyňky, samostatná - uzavýratelná ložnice a výstup na terasu, hlavní vstup. Druhá část zahrnuje spací prostor - palandy a postel pro 5 osob, kuchyňka. Možnost využití letního posezení vně chatky. V uzavřeném chatovém areálu je cca 20 chatek a k dispozici jsou nové toalety a sprchy s výhradním užíváním pouze rezidentů.
Nájemní smlouvu na pozemek lze po souhlasu obce převést na nového vlastníka, nájemné je uzavíráno na jeden rok automaticky prodloužováno. Cena nájmu pozemku činí 1000Kč/m2 a zahrnuje využívání přímého vstupu na pláž.

Nová Živohošť necelou hodinu autem z Prahy je atraktivní lokalitou pro zejména letní víkendové pobyty a dovolené přímo u vody a s tím spojené aktivity. Moderní podoba tak dnes nabízí veškeré vodní sporty (vodní lyžování, jet ski, windsurfing, j paddleboarding...atd.), cyklovýlety. K tomu zde naleznete spoustu tradičních, ale i nově vzniklých restaurací či příjemných hospůdek.


ID nemovitosti HMA1836-0001.

Prodej chaty Křečovice, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 47 podlaží, o ploše 47 m2, pozemek o velikosti 57 m2, se zastavěnou plochou 47 m2, a nebo zkuste třeba, Chaty Benešov.

Chata Roza Nová Živohošť

The sale of a cottage (57,39) made of two building cells with a terrace, with the possibility of commercial use on a leased municipal plot (the plots have been rented in this way for almost 30 years) is part of a closed, fenced area with a lockable entrance gate, accessible only to the owners of the cottages, on Nová Živohošti - Slapská dam, in an attractive location for digestion and relaxation in nature, a summer stay right by the beach with quick access to Prague. The layout of the first part consists of the open space of the living room, kitchenette, separate, lockable bedroom and exit to the terrace, and bedroom, entrance. The second part includes one sleeping space - bunk beds and a bed for 5 people, a kitchenette. the contract is always one year and automatically extended. The rent is according to m2 - 1000 CZK/m2, currently the cottage occupies 54m2. The cottage has two separate entrances and is designed as two connected cottages. We rented a smaller cabin, and the rent will pay the land rent very well, which is certainly an advantage for someone who does not want to use the cabin every weekend or permanently, the clientele is established, people return. Another advantage is the FB page - Chata Roza Nová Živohošť, which has been established for several years now, which is used precisely for the offer of renting a cottage. The municipality charges a fee, which comes to 1050 CZK per week of rent - there is a manager, I would probably tell you that personally, I don't really know what it is, because I rented it with the understanding that this fee is paid beyond the rent price and that the tenants always dealt with the Křečovice cottage area manager themselves. It should be mentioned that there is no water or WC in the cottage - they are 50m away from the cottage. This facility is new for 2 years, clean and well maintained, locked and not open to the public. During the season, the sanitary facility is regularly cleaned by a cleaner, which is also included in the rent. Furthermore, the price includes mowing the grass of the municipality and even the beach. The beach is also included in the rental price. We mow only a few meters around the cabin. Cabins for sale with options 4 m3, the roof is made of metal roofing, the house is heated by a fireplace stove and electric direct heaters, water heatingis provided by an electric boiler. The cottage stands on a leased plot. The lease agreement will be rewritten for the new owner, with a rent price of 8,000 CZK/year for the land. The duration of the contract is 5 years with automatic extension in another 2 years.

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1836-0001
Typ:
Rekreační objekty, Chata prodej
Adresa:
Živohošť, Křečovice, Benešov
Cena:
950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Smíšená

Plochy

Plocha pozemku:
57 m2
Plocha užitná:
47 m2
Plocha zastavená:
47 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
47

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist