Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.6 z 5 (37 hodnocení)

Prodej, bývalý kulturní dům a restaurace, 700 m2 - Stráž nad Ohří - Boč

3 190 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 700 m2
  • zastavěná: 826 m2
  • pozemek: 857 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Před rekonstrukcí
  • lokalita: Centrum obce

Hledáte neobvyklou příležitost k investici? Máme pro vás něco speciálního - bývalý kulturní dům, který sloužil jako restaurace, je nyní k prodeji. Tato vzácná nemovitost se nachází v malebné obci Boč, jen 30 minut od Karlových Varů a poblíž skiareálu Klínovec. Tato budova o čtyřech podlažích s rozlehlou půdou nabízí užitnou plochu asi 700 m2 na pozemku o celkové rozloze 857 m2.

V 1.PP naleznete sklepní prostory vhodné pro skladování a rozvody vody a odpadu. Po pravé straně při vstupu do restaurace v 1.NP najdete částečně zařízenou kuchyň s plynovým sporákem, který získává plyn z propan butanové lahve umístěné ve venkovní uzamykatelné skříni. Další místnosti jsou vyhrazeny pro mytí černého nádobí, zpracování masa a zeleniny, včetně odděleného skladovacího prostoru. V 1.NP také najdete prostor pro usazení hostů (cca 50 osob) a bar s výčepem. Samozřejmě zde jsou i toalety pro pány a dámy. Ve 2.NP se nachází bývalý sál, samostatná koupelna, dvě místnosti vhodné pro bydlení nebo ubytování a další místnost pro další koupelnu. Půda nabízí potenciál pro další obytný prostor. Objekt je vybaven kotlem na tuhá paliva a krbem v restauraci. Je připojen na městský vodovod a má vlastní domovní čističku odpadních vod s lapačem tuku.

Restaurace se nachází u hlavní silnice směrem na Chomutov, což zaručuje pravidelný provoz a výbornou viditelnost. Objekt s nespočtem možností může sloužit jako restaurace, bydlení, nebo kombinace obou.

Je to skvělá příležitost pro podnikatele v oboru pohostinství, kteří chtějí mít vlastní restauraci a současně bydlet na stejném místě.Tato nemovitost by byla jedinou restaurací v obci, což nabízí velký potenciál pro zákazníky a zisk.

Tato exkluzivní nabídka prodeje bývalého kulturního domu s restaurací v obci Boč je jedinečná. Pokud máte zájem o další informace nebo prohlídku nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat. Tato nabídka je ideální pro podnikatele v pohostinství, kteří hledají příležitost k rozvoji svého podnikání v prostředí s potenciálem.

Prodej rodinného domu Stráž nad Ohří, stav je uveden jako před rekonstrukcí, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, o ploše 700 m2, pozemek o velikosti 857 m2, se zastavěnou plochou 826 m2, případně vybírejte i tady, Rodinné domy Karlovy Vary, je vybaven či je k dispozici zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete ostatní, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale, Houses Family, 700 m - Stráž nad Ohří - Boč

Exclusive sale of a former cultural house used as a restaurant in the village of Boč, 30 minutes from Karlovy Vary and the Klínovec ski resort. The building with four floors including a spacious attic has an approximate usable area of 700 m2, located on a plot with a total area of 857 m2. On the 1st floor there is a cellar for storage and water and waste distribution. Upon entering the restaurant on the 1st floor, there is a partially furnished kitchen on the right hand side with a gas stove that has a propane butane cylinder gas source located in an outside lockable cabinet. The other rooms have space for washing black ware, processing meat, vegetables including a separate storage area. There is an exit from the hallway by the storage room which is used for food trucks. From the main entrance on the left side there is a room for seating guests (approx. 50 people) and a bar with a tap room. Of course, there are toilets for gentlemen and ladies. Opposite is the entrance to the second part of the building, where there are storage rooms and a boiler room. On the 2nd floor there is a former hall, a separate bathroom, two rooms for living or accommodation and another room for another bathroom. The attic offers the possibility of building an additional living space. In front of the restaurant there is the possibility of a front garden in the summer months. The property is heated by a solid fuel boiler and a fireplace in the restaurant. The house is connected to the town water supply and has its own domestic sewage treatment plant with grease trap. A detailed technical inspection of the property is available for serious buyers, describing the current condition. There is no lien on the property. Nearby is the Ohře River for rafting and kayaking enthusiasts. Civic amenities include a bus stop and train station.

Základní info

Evidenční číslo:
06151
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Boč, Stráž nad Ohří, Karlovy Vary
Cena:
3 190 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
lze financovat hypotečním úvěrem
Stav:
Před rekonstrukcí
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
857 m2
Plocha užitná:
700 m2
Plocha zastavená:
826 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

Vlak, Silnice, MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist