Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.7 z 5 (39 hodnocení)

Prodej byty 2+kk, 62 m2, Praha 3 - Žižkov, Olšanská

9 850 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 62 m2
  • 2. podlaží
  • Výtah
  • Sklep
  • Garáž
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Centrum obce

Evidenční číslo / ID zakázky: SP93

Hledáte si to nejlepší, co Praha a Žižkov může nabídnout s plným komfortem a bezpečností? Máme pro vás velmi atraktivní nabídku luxusního bytu 2+kk o celkové ploše 62m2, k bytu patří garážové stání a velký sklep 5m2.

Bytová jednotka se nachází v 1. podlaží jednoho z nejpozoruhodnějších rezidenčních komplexů hlavního města - rezidence Garden Towers, který je jasným příkladem toho, že můžete pohodlně žít i v centru metropole.

V bytě o celkové ploše 62m2 najdete velký obývací pokoj s úplně novým elegantním kuchyňským koutem, který je vybaven kvalitní vestavěnou technikou včetně myčky, díky velkému počtu oken je místnost krásně osvětlena denním světlem. Dále naleznete prostornou ložnice. Za zmínku stojí také velká francouzská okna, které dodávají světlost a vzdušnost. Vše propojuje prostorná předsíň z které dostanete do každé místnosti. V předsíně se nachází koupelna s vanou a samostatná toaleta. 



* K bytu patří garážové stání a sklep, které jsou již v ceně.
* Jednotka se prodává včetně nového nábytku a vybavení (nová kuchyňská linka včetně myčky , nová postel s matrací, nová velká sedací souprava, TV a pračka)

Rezidence Garden Towers nabízí společnou velkou terasu, nonstop recepci, ostrahu s kamerovými systémy. Komfortní bydlení zajišťuje kvalitní technické vybavení, francouzská okna, dřevěná podlaha, velkoformátová dlažba.

V okolí je kompletní občanská vybavenost. V blízkosti se nachází park Parukářka, nákupní centrum Flora, kavárny, potraviny, dětská hřiště, poliklinika, pošta, sportovní centrum s tenisovými kurty, fitnessem i saunou a mnoho dalších příjemností. Výborná dopravní dostupnost jak osobním autem, tak pomocí MHD.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře. Uvedená cena nezahrnuje provizi realitní kanceláře ve výši 3 % + dph v zákonné vyšší.
V případě potřeby vám můžeme nabídnout možnost financování pomocí hypotečního úvěru, který vám naši odborníci individuálně přizpůsobí vašim prioritám a možnostem.

V případě potřeby vám můžeme nabídnout možnosti financování prostřednictvím hypotečního úvěru, který naši odborníci přizpůsobí vašim prioritám a možnostem.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Prodej bytu 2+kk Praha 3, Žižkov, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 2. podlaží, o ploše 62 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 2+kk Praha 3, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, výtah, zařízeno nábytkem.

Sale flats 2+KT, 62 m, Prague 3 - Žižkov, Olšanská

ID number: SP93 Luxurious Apartment in Garden Towers Residence, Prague Are you looking for the best that Prague and Žižkov have to offer, with full comfort and security? We have a very attractive offer for you: a luxurious 2+kk apartment with a total area of 62m2, including a garage space and a large cellar of 5m2. The apartment is located on the 1st floor of one of the most remarkable residential complexes in the capital city - Garden Towers Residence. This complex is a clear example that you can live comfortably in the city center. In the 62m2 apartment, you will find a large living room with a modern elegant kitchenette equipped with high-quality built-in appliances, including a dishwasher. Thanks to the large number of windows, the room is beautifully illuminated by natural light. There is also a spacious bedroom. It's worth mentioning the large French windows that provide brightness and airiness to the space. Everything is connected by a spacious hallway, giving access to each room. The hallway also houses a bathroom with a bathtub and a separate toilet. * The apartment includes a garage space and a cellar, which are already included in the price. * The unit is sold including new furniture and equipment (new kitchen including dishwasher, new bed with mattress, new large sofa, TV and washing machine) The Garden Towers Residence offers a large common terrace, a 24/7 reception, and security with camera systems. Comfortable living is ensured by quality technical equipment, French windows, wooden floors, and large-format tiles. The surrounding area offers complete civic amenities, including Parukářka Park, Flora Shopping Center, cafes, grocery stores, playgrounds, clinics, post office, sports center with tennis courts, fitness, sauna, and many other amenities. Excellent transportation accessibility is provided both by car and public transport. For more information and to schedule a viewing, please contact our real estate agent. The listed price does not include the real estate agency commission of 3% + VAT as required by law. If needed, we can offer financing options through a mortgage loan tailored by our experts to your priorities and possibilities.

Základní info

Evidenční číslo:
SP93
Typ:
Byty, 2+kk prodej
Adresa:
Olšanská, Praha 3, Žižkov, Praha
Cena:
9 850 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
62 m2
Plocha sklepa:
5 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Patro, podlaží:
2. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
93 kWh/m2

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah, Garáž, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist