Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.6 z 5 (28 hodnocení)

Prodej bytu 4kk (92,01m2), Vinohrady - Polská

17 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 4+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 92 m2
  • 1. podlaží
  • Výtah
  • stav: Velmi dobrý

Prodej velkoryse prostorného bytu 4kk po částečné renovaci (92,01m2) v současné době využívaný jako 2 samostatné bytové jednotky 2x 2kk s vlastním sociálním zařízením a odděleným vstupem v unikátní a zároveň klidné poloze Vinohrad v těsné blízkosti Riegrových Sadů ve 1. podlaží zrekonstruovaného secesního bytového domu s novým výtahem a přímým výhledem do zeleně přilehlých Riegrových Sadů. Klidnou polohu domu zaručuje jednosměrná Polská ulice lemovaná zelení přilehlých Riegrových sadů pouhých pár minut chůze na Václavské náměstí s rychlým přístupem ke všem třem trasám pražského metra.

Dispozici prostorného bytu 4+1 (92,01m2) tvoří 2 bytové jednotky - 2x otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní, 2x ložnice, 2x koupelna, 2x vstupní chodba a společné zádveří při vstupu do bytu. Jedna část bytu je orientovaná do klidného vnitrobloku. Plynový kondenzační kotel (2 a půl roku starý) aktuálně po revizi.

Renovace proběhla zhruba před 3 měsíci. Zachované vysoké stropy, špaletová okna, dvoukřídlé dveře s ozdobnými obložkami a pískovanými skly. Nová plovoucí podlaha s podlahovým vytápěním. Koupelny po renovaci (podlahové vytápění).

Prestižní a žádaná lokalita vyniká vynikající dostupností MHD (zastávky tramvají kousek od domu, 4 minuty pěší chůzí k metru stanice Jiřího z Poděbrad) a upravenými klidnými ulicemi lemovanými stromy. Poskytuje veškerou občanskou vybavenost v místě, základní (i mateřská) škola, v okolí velký výběr kvalitních restaurací, útulných kaváren a stylových bister, velká škála malých obchůdku. V pěší vzdálenosti od parku Grébovka, populárních Riegrových sadů i na náměstí Jiřího z Poděbrad s vyhlášenými farmářskými BIO trhy a trendy bistry s výtečnou gastronomií.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)

Interiér 92,01m2 . ID nemovitosti HMA1765-0001.

Prodej bytu 4+kk Praha 2, Vinohrady, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 6 podlaží, o ploše 92 m2, a mnohem více na, Byty 4+kk Praha 2, je vybaven či je k dispozici výtah, zařízeno nábytkem.

Sale of 4+1 apartment (92.01m2), Vinohrady - Polská

Sale of generously spacious 4kk apartment after partial renovation (92.01m2) currently used as 2 separate apartment units 2x 2kk with own bathroom and separate entrance in the unique and at the same time quiet location of Vinohrady in the immediate vicinity of Riegrový Sady on the 1st floor of a renovated Art Nouveau apartment building house with a new elevator and a direct view of the greenery of the adjacent Riegrový Sady. The quiet location of the house is guaranteed by the one-way Polská Street lined with the greenery of the adjacent Riegrový Sad, just a few minutes' walk to Wenceslas Square with quick access to all three lines of the Prague metro. The layout of the spacious 4+1 apartment (92.01m2) consists of 2 residential units - 2x open-concept living room with kitchen, 2x bedrooms, 2x bathrooms, 2x entrance corridors and a common vestibule upon entering the apartment. One part of the apartment is oriented towards a quiet inner block. Gas condensing boiler (2 and a half years old) currently after revision. The renovation took place approximately 3 months ago. Preserved high ceilings, casement windows, dswing doors with decorative linings and sandblasted glass. New floating floor with underfloor heating. Bathrooms after renovation (floor heating). The prestigious and sought-after location stands out for its excellent accessibility to public transport (tram stops close to the house, 4-minute walk to the Jiřího z Poděbrady metro station) and quiet, tree-lined streets. It provides all local amenities, a primary (and kindergarten) school, a large selection of quality restaurants, cozy cafes and stylish bistros, a large range of small shops in the vicinity. Walking distance from Grébovka Park, the popular Riegrové Sady and Jiřího z Poděbrady Square with famous organic farmers' markets and trendy bistros with excellent gastronomy. Energy efficiency of the building: G (it was not communicated by the property owner) Interior 92.01 m2.

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1765-0001
Typ:
Byty, 4+kk prodej
Adresa:
Polská, Praha 2, Vinohrady, Praha
Cena:
17 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
92 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
6
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist