Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.8 z 5 (21 hodnocení)

Prodej bytu 4+kk - 100 m2 + sklep, Milánská, Praha 10 - Horní Měcholupy

8 690 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 4+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Panelová
  • 100 m2
  • 5. podlaží
  • Sklep
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Ke koupi nabízíme světlý byt o dispozici 4+kk a výměře 100 m2, ke kterému ještě navíc patří i sklepní kóje v suterénu domu. Byt se nachází ve zrevitalizovaném panelovém domě ve skvělé části Horních Měcholup, která kromě občanské vybavenosti nabízí také nádherný výhled na jižní stranu.

Byt se nachází ve 4. patře (5. NP) a oproti jeho původní dispozici k němu bylo přidáno zádveří u výtahu, díky čemuž má teď byt velmi prostornou předsíň. Skládá se ze tří ložnic o výměrách 12,80 m2, 13,04 m2 a 14,30 m2, následně také obývacího pokoje 18,87 m2 a kuchyňského koutu 5,23 m2. Velkou výhodou jsou dvě koupelny, jedna se sprchovým koutem a s toaletou, druhá samostatná s vanou, druhá toaleta je samostatně vedle. K tomu všemu máte v bytě k dispozici i šikovnou komoru jako úložný prostor.

Okna jsou vybavena předokenními žaluziemi. Obývací pokoj se sousední ložnicí jsou orientované na jižní světovou stranu a nabízí krásný výhled. Protější ložnice jsou orientované na severní stranu do klidného parku za domem. V chodbě je použita kvalitní dlažba, v ložnicích plovoucí podlaha a v obývacím pokoji je krásná dřevěná podlaha, kterou lze ještě 3x zbrousit. V tuto chvíli je vstup do kuchyňského koutu zařízený z chodby a nikoliv z obývacího pokoje, samozřejmě je možné po nastěhování tento stavební detail upravit.

Byt je v tuto chvíli ještě zapsaný jako družstevní podíl, všechno je však připravené k převodu do osobního vlastnictví, anuita je splacená, a tak není žádný problém s financováním pomocí hypotéky nebo převodem do osobního vlastnictví krátce po koupi bytu.

Občanská vybavenost v okolí domu nemá konkurenci. Pouhé 2 minuty chůze je vzdálený supermarket Albert, u kterého je také pošta, papírnictví, květinářství a lékárna. Hned vedle se nachází Veronské náměstí, kde se plánuje výstavba dalších obchodů a restaurací. V okolí jsou parky a nedaleko se nachází také Hostivařská přehrada, která vybízí k procházkám či cyklistice.

Autobusová zastávka je taktéž vzdálena 2 minuty chůze od domu a můžete si vybrat, zda chcete za pár minut být na metru 'C' Háje, metru 'A' Skalka, nebo na Nádraží Hostivař (tramvaj a vlak). Parkování před domem či v okolí domu je bezproblémové a nejsou zde modré zóny.

Byt je v tuto chvíli pronajímaný, nájemníky je možné ponechat v případě koupě bytu na investici. V případě koupě bytu na bydlení má nájemní smlouva výpovědní lhůtu jeden měsíc, takže to prodej bytu nijak neprotáhne.

Energetická náročnost je velmi příznivá, dům je dobře zateplen a ani v zimních měsících skoro nemusíte topit. Energetická třída je B a s měsíčními poplatky se se vším všudy vejdete do 8 000 Kč včetně elektřiny, plynu i fondu oprav. Nutno také zmínit, že ve fondu oprav je naspořena velká finanční rezerva pro budoucí opravy.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zdarma vyřídit za nejlepších tržních podmínek.

Prodej bytu 4+kk Praha 10, Horní Měcholupy, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 5. podlaží, z celkového počtu 8 podlaží, o ploše 100 m2, a nebo zkuste třeba, Byty 4+kk Praha 10, je vybaven či je k dispozici sklep, zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete telefon, internet, satelit, kabelová televize, kabelové rozvody, ostatní, elektro je zavedeno, a to 230V.

Flat for sale 4+kk - 100 m2 + cellar, Milánská, Prague 10 - Horní Měcholupy

We offer for sale a bright apartment with 4+kk and an area of 100 m2 plus a cellar cubicle in the basement of the house. The apartment is located on the 4th floor of a revitalized panel house in a great part of Horní Měcholupy, which, in addition to civic amenities, also offers a wonderful view of the south side. The apartment consists of three bedrooms with areas of 12.80 m2, 13.04 m2 and 14.30 m2, then also a living room of 18.87 m2 and a kitchenette of 5.23 m2. The big advantage is two bathrooms, one with a shower corner and a toilet, the other separate with a bath, the other toilet is separate next door. In addition to all of this, you also have a handy storage room in the apartment. The windows are equipped with window blinds. The living room with the adjacent bedroom are oriented to the south side of the world and offer a beautiful view. Opposite bedrooms are oriented to the north side to the quiet park behind the house. High-quality tiles are used in the hallway, floating floor in the bedrooms and a beautiful wooden floor in the living room, which can be sanded 3 more times. At the moment, the entrance to the kitchenette is accesible from the corridor and not from the living room, of course it is possible to modify this construction detail after moving in. At the moment, the apartment is still registered as a cooperative share, but everything is ready for transfer to personal ownership, the annuity is paid, so there is no problem with financing with a mortgage or transfer to personal ownership shortly after buying the apartment. Civic amenities in the vicinity of the house have no competition. Just a 2-minute walk away is the Albert supermarket, which also has a post office, stationery shop, florist and pharmacy. Right next to it is Veronské náměstí, where the construction of other shops and restaurants is planned. There are parks in the vicinity and the Hostivařská dam is also nearby, which encourages walking and cycling. The bus stop is also a 2-minute walk from the house and you can choose whether you want to be on the 'C' Háje metro, the 'A' Skalka metro or the Hostivař Station (tram and train) in a few minutes. Parking in front of the house or in the vicinity of the house is problem-free and there are no blue zones. The apartment is rented at the moment, tenants can be kept in case of buying an apartment for investment. In the case of buying an apartment for living, the lease agreement has a notice period of one month, so the sale of the apartment will not be delayed in any way. The energy efficiency is very favorable, the house is well insulated and you almost don't need to heat it even in the winter months. The energy class is B, and with the monthly fees, you can fit everything in within 8,000 CZK, including electricity, gas and the repair fund. The property can be financed with a mortgage loan, which we will be happy to help you arrange for free under the best market conditions.

Základní info

Evidenční číslo:
0455
Typ:
Byty, 4+kk prodej
Adresa:
Milánská, Praha 10, Horní Měcholupy, Praha
Cena:
8 690 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně všech poplatků RK
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Panelová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
100 m2
Plocha sklepa:
3 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
5. podlaží
Počet NP:
8
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Sklep, Zařízeno nábytkem


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist