Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

5 z 5 (35 hodnocení)

Prodej bytu 3+kk - 90 m + 2 lodžie + sklepní kóje, Dr. M. Horákové, Poděbrady

6 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Panelová
  • 90 m2
  • 5. podlaží
  • Lodžie
  • Sklep
  • stav: Velmi dobrý

Rád bych Vás pozval na prohlídku tohoto krásného, prostorného bytu o dispozici 3+kk a užitné ploše 90 m v ulici Dr. M. Horákové poblíž lázeňské kolonády v Poděbradech. Byt po rekonstrukci nabízí ještě dvě lodžie (obě 2,34 m), jedna je přístupná z obývacího pokoje a druhá z největší z ložnic. K tomu všemu je tu ještě sklepní kóje, a tak celková plocha bytu činí úctyhodných 97 m.

Interiér bytu sestává z:
- Obývací pokoj 21 m
- Kuchyňský kout 8,90 m
- Ložnice 15,10 m
- Ložnice 22,25 m
- Koupelna 6,45 m
- Chodba 7,10 m
- Předsíň 3,75 m
- Komora / šatna 5,45 m

Byt se nachází ve 4. patře (5. NP) revitalizovaného panelového domu v úžasné lokalitě. Dům prošel zateplením a splňuje energetickou třídu 'C' - Úsporná. Okna jsou orientována na severozápad (obývací pokoj), sever (menší ložnice) a jihovýchod (větší ložnice).

Díky své lokalitě je nabídka bytu vhodná jak k rodinnému bydlení, tak na investiční pronájem (hlavně krátkodobý pronájem / AirBnB).

V domě je kromě sklepu také ještě společná uzamykatelná kolárna. Za zmínku určitě stojí dva výtahy. Topení je řešeno plynovou kotelnou v domě. Měsíční poplatky k bytu za teplo, vodu, fond oprav, plyn i elektřinu se vším všudy vychází na 5 900 Kč.

Lokalita nemovitosti je bezkonkurenční. Od centra města a lázeňského parku je byt vzdálen pouhých 400 metrů. Přímo před domem se nachází ZŠ, MŠ i gymnázium. Vedle domu jsou potraviny, supermarket Albert je pár minut chůze. Na autobus se pěšky dostanete za 3 minuty, na vlakové nádraží pěšky za 10 minut či pár minut na kole.

Vlaky jezdí do Prahy pravidelně jak na Hlavní nádraží, tak na Masarykovo nádraží. Pohodlná je také doprava autem, po dálnici D11 je to do hlavního města pouhých 30 minut.

Byt se nabízí vybavený nábytkem tak, jak jej vidíte na fotkách, a nevyžaduje žádné počáteční investice.

Koupi bytu lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením za aktuálních snižujících se sazeb Vám rádi pomůžeme!

Vřele doporučuji prohlídku, neváhejte mě kontaktovat.

Prodej bytu 3+kk Poděbrady, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 5. podlaží, z celkového počtu 12 podlaží, o ploše 90 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 3+kk Nymburk, je vybaven či je k dispozici sklep, lodžie, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale of flat 3+kk - 90 m + 2 loggias + cellar, Dr. M. Horákové, Poděbrady

I would like to invite you to a tour of this beautiful, spacious apartment with 3+kk layout and a usable area of 90 m in the street Dr. M. Horákové near the spa colonnade in Poděbrady. After the reconstruction, the apartment offers two loggias (both 2.34 m), one accessible from the living room and the other from the largest of the bedrooms. In addition to all this, there is also a cellar cubicle, so the total area of the apartment is a respectable 97 m. The interior of the apartment consists of: - Living room 21 m - Kitchen corner 8.90 m - Bedroom 15.10 m - Bedroom 22.25 m - Bathroom 6.45 m - Corridor 7.10 m - Entrance hall 3.75 m - Chamber / dressing room 5.45 m The apartment is located on the 4th floor of a revitalized panel house in a wonderful location. The house has been insulated and meets energy class 'C'. The windows are oriented to the northwest (living room), north (smaller bedroom) and southeast (larger bedroom). Thanks to its location, the offer of the apartment is suitable for both family living and investment rental (mainly short-term rental / AirBnB). In addition to the cellar, the house also has a shared lockable bicycle shed. Two elevators are definitely worth mentioning. Heating is provided by a gas boiler in the house. Monthly fees for the apartment for heat, water, repair fund, gas and electricity all in all come to 5,900 CZK. The location of the property is unbeatable. The apartment is only 400 meters away from the city center and the spa park. Right in front of the house there is a primary school, a kindergarten and a gymnasium. There are groceries next to the house, the Albert supermarket is a few minutes' walk away. You can reach the bus in 3 minutes on foot, the train station in 10 minutes on foot or a few minutes by bike. Trains go to Prague regularly both to Hlavní nádraží and Masarykovo nádraží. It is also convenient to travel by car, it is only 30 minutes to the capital via the D11 highway. The apartment is offered furnished as you see it in the photos and does not require any initial investment. The purchase of an apartment can be financed with a mortgage loan, with which we will be happy to help you with the current decreasing rates! I highly recommend a tour, feel free to contact me.

Základní info

Evidenční číslo:
0721
Typ:
Byty, 3+kk prodej
Adresa:
Dr. Horákové, Poděbrady II, Poděbrady, Nymburk
Cena:
6 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně všech poplatků RK
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Panelová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
90 m2
Plocha sklepa:
2 m2
Plocha lodžie:
4 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
5. podlaží
Počet NP:
12
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Sklep, Lodžie

Dopravní dostupnost

Silnice, Vlak, Dálnice, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist