Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4 z 5 (22 hodnocení)

Prodej bytu 2+kk, 53 m2 - Praha - Břevnov

8 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 53 m2
  • 1. podlaží
  • Sklep
  • stav: Po rekonstrukci

Představte si ideální domov v srdci Prahy - útulný byt 2+1 na prestižní adrese Bělohorská 211/135 v klidné čtvrti Břevnov. Tento krásný cihlový byt s užitnou plochou 50 m2 a umístěním přímo na 1. patře nabízí skvělou kombinaci klidného bydlení a jedinečnou dostupnost do centra města. Po nedávné kompletní rekonstrukci máte zde šanci využít moderní vybavení a nové interiéry s velmi dobrou kvalitou. V blízkosti najdete parkování na modré zóně, což je velkou výhodou. Tento byt je ideálním místem pro ty, kteří hledají pohodlný domov v pokojné oblasti s vynikající dostupností do centra Prahy. Nejlepší kombinace komfortu a elegance čeká právě na Vás!

Byt plně vybavený kvalitními materiály. Kuchyňská linka německé zn. Livanza. Topení vybaveno moderními designovými topnými tělesy RADIK Line. Bezfalcové zárubně dveří se skrytými panty a zvukově izolační okna, designová koupelna s bezbariérovou podlahovou sprchou s podomítkovou sprchovou baterií Kludi COCKPIT a s rimless klozetem Artceram.

Byt má bezpečnostní protipožární vstupní dveře a nové elektrické rozvody a rozvody LAN s přípravou na TV a internet.

Blízko bytu se nachází Břevnovský klášter, břevnovský klášterní pivovar, Stadion Markéta, Klauzurní zahrada, Jezero velká a malá markéta, ZUŠ Jana Hanuše, MŠ SmartFox, banka, park Hvězda, park Ladronka a mnoho restaurací.

Sportovní a kulturní vyžití v blízkém parku Ladronka, kteří nabízí krásné možnosti pro každé roční období. K procházkám lze vyrazit do nedalekého parku Hvězda, která láká svou půvabnou atmosférou po celý rok. Nedaleko se nachází tisíciletý Břevnovský klášter s bazilikou sv. Markéty a Klášterním šenkem, které stojí za návštěvu. V samotné ulici pak najdete řadu obchůdků, kaváren, večerek a dalších služeb, čímž se stává tato lokalita skvělým místem k odpočinku a zábavě.

Dostupnost do centra je velmi jednoduchá s tramvají číslo 22, na zastávce U Kaštanu také stojí tramvaje 25 a v noci 97.

Byt je krásně zrekonstruován a také světlý díky velkým oknům.

V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte na uvedené telefonním čísle. Těším se na Vás!

Prodej bytu 2+kk Praha 6, Břevnov, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, který se nachází v 1. podlaží, o ploše 53 m2, případně vybírejte i tady, Byty 2+kk Praha 6, je vybaven či je k dispozici sklep, zařízeno částečně nábytkem.

Apartment for sale 2+kk, 53 m - Praha - Břevnov

Imagine an ideal home in the heart of Prague - a cozy 2+1 apartment at the prestigious address Bělohorská 211/135 in the quiet Břevnov district. This beautiful brick apartment with a usable area of 50 m and located directly on the 1st floor offers a great combination of quiet living and unique accessibility to the city center. After a recent complete renovation, you have the chance to use modern equipment and new interiors with very good quality. Nearby you will find parking in the blue zone, which is a great advantage. This apartment is an ideal place for those looking for a comfortable home in a quiet area with excellent access to the center of Prague. The best combination of comfort and elegance is waiting for you! The apartment is fully equipped with quality materials. Kitchen line of the German Livanza brand. The heating is equipped with modern design heating elements RADIK Line. Frameless door frames with hidden hinges and soundproof windows, a designer bathroom with a barrier-free floor-standing shower with a concealed Kludi COCKPIT shower faucet and a frameless Artceram toilet. The apartment has a fire safety entrance door and new electrical wiring and LAN wiring with preparation for TV and Internet. Near the apartment there is the Břevnovsk Monastery, the Břevnovsk Monastery Brewery, the Marketa Stadium, the Monastery Garden, Velký a Malý trh, Jan Hanuš ZUŠ, SmartFox Kindergarten, a bank, Hvězda nature reserve and many restaurants. Access to the center is very easy with tram number 22, there are also trams 25 and 97 at night at the U Kaštanu stop. The apartment is beautifully renovated and also bright thanks to the large windows. If you are interested in a tour, please contact me on the phone number provided. I look forward to you!

Základní info

Evidenční číslo:
00525
Typ:
Byty, 2+kk prodej
Adresa:
Bělohorská, Praha 6, Břevnov, Praha
Cena:
8 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK, s poplatky, cena k jednání

Plochy

Plocha užitná:
53 m2
Plocha sklepa:
2 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist