Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.3 z 5 (28 hodnocení)

Prodej bytu 2+kk, 50 m2 - Praha

7 635 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 50 m2
  • 1. podlaží
  • Sklep
  • stav: Po rekonstrukci

Nabízíme moderní byt 2+kk k prodeji v žádané lokalitě U vršovického nádraží v Praze. Tento krásný byt v osobním vlastnictví s užitnou plochou 50 m2 se nachází v cihlové budově po rekonstrukci. Disponuje podlahovým topením a sklepem o velikosti 2 m2. Byt se nachází na prvním nadzemním podlaží a nabízí útulný obývací prostor propojený s kuchyňským koutem, ložnici a koupelnu. Díky skvělé dostupnosti veřejné dopravy a blízkosti veškeré občanské vybavenosti je tato nemovitost ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlný domov v centru Prahy.

Byt je po dokončené moderní rekonstrukci, plně vybavený kvalitními materiály a technologiemi. Kuchyňská linka německé zn. Livanza, podlahové topení zn. Schlüter-Systems s individuální a přesnou regulací teploty, tichá bezprůvanová klimatizace Toshiba Seya New a Samsung s funkcí Wifi, bezfalcové zárubně dveří se skrytými panty a zvukově izolační okna, designová koupelna s bezbariérovou podlahovou sprchou s podomítkovou sprchovou baterií Hansgrohe a s rimless klozetem Artceram. Navrch v bytě samostatná prádelna se zvukově izolačními dveřmi s padacím prahem.

Byt má bezpečnostní protipožární vstupní dveře a nové elektrické rozvody a rozvody LAN s přípravou na TV a internet.
Z obývacího pokoje je krásný výhled na náměstí s parkem, z ložnice zase do tiché zahrady ve vnitrobloku.
Vše potřebné v dosahu.

Poblíž MŠ, ZŠ, poliklinika, park Grébovka, tenisová hala, zimní stadion, psí hřiště, lékárna, vinotéka, cukrárna, stylové restaurace, prodejna potravin a uzenin. V pěší vzdálenosti gymnázium, supermarket, čerpací stanice, večerka, pizzerie, pošta, divadlo, kostel, kino, nemocnice a další služby.

Snadná dostupnost do centra města autem či MHD. Parkování u domu je bezproblémové.

Při rychlém jednání možná i sleva.

V případě prohlídky mě kontaktujte na uvedeném telefonním čísle. Těším se na Vás!

Prodej bytu 2+kk Praha 10, Vršovice, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, který se nachází v 1. podlaží, o ploše 50 m2, případně vybírejte i tady, Byty 2+kk Praha 10, je vybaven či je k dispozici sklep, zařízeno částečně nábytkem.

Apartment for sale 2+KT, 50 m - Praha

We offer for sale a modern 2+kk apartment in the desired location U vršovického nádraží in Prague. This beautiful privately owned apartment with a usable area of 50 m is located in a renovated brick house. It has underfloor heating and a cellar of 2 m. The apartment is located on the 1st floor and offers a cozy living area connected to a kitchenette, a bedroom and a bathroom. Thanks to the excellent accessibility of public transport and the proximity of all civic amenities, this property is an ideal choice for those looking for modern and comfortable living in the center of Prague. The apartment has undergone a modern renovation and is fully equipped with quality materials and technologies. German Livanza kitchen, Schlüter-Systems underfloor heating with individual and precise temperature regulation, quiet draft-free Toshiba Seya New and Samsung air conditioning with Wifi function, rebateless door frames with hidden hinges and soundproof windows, designer bathroom with barrier-free floor shower with Hansgrohe concealed shower mixer and frameless WC Artceram. Upstairs in the apartment, a separate laundry room with a soundproof door with a drop threshold. The apartment has a fire safety entrance door and new electrical wiring and LAN wiring with preparation for TV and Internet. From the living room there is a beautiful view of the square with the park, from the bedroom to the quiet garden in the courtyard. Everything you need at your fingertips. Near kindergarten, primary school, polyclinic, Grébovka park, tennis hall, winter stadium, dog playground, pharmacy, wine shop, pastry shop, stylish restaurants, food and cold cuts shop. A gym, supermarket, gas station, convenience store, pizzeria, post office, theater, church, cinema, hospital and other services are within walking distance. Easy access to the city center by car or public transport. Parking at the house without any problems. A discount is possible for quick action. In the event of a tour, contact me on the phone provided. I look forward to seeing you!

Základní info

Evidenční číslo:
00526
Typ:
Byty, 2+kk prodej
Adresa:
U vršovického nádraží, Praha 10, Vršovice, Praha
Cena:
7 635 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK, s poplatky, cena k jednání

Plochy

Plocha užitná:
50 m2
Plocha sklepa:
2 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist