Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

4.3 z 5 (34 hodnocení)

Pozemek, bydlení, prodej, Čtyřkoly, Benešov

4 290 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 827 m2

Prodej zasíťovaného stavebního pozemku 827 m2 ve Čtyřkolech u Čerčan.

Úplně nový a ke stavbě připravený pozemek o velikosti 827 m2 je situován v atraktivní lokalitě s novou zástavbou rodinných domů.

Tento pozemek je jedinečnou nemovitostí na trhu, jelikož již disponuje schváleným stavebním povolením pro výstavbu nízkoenergetického domu. Díky tomuto povolení můžete s výstavbou začít prakticky ihned. Existuje také možnost drobných úprav projektu dle Vašich individuálních představ, které lze realizovat prostřednictvím žádosti o změnu projektu před dokončením stavby. Tato možnost představuje značnou výhodu, umožňuje Vám totiž zahájit stavbu bez čekání na vyřízení stavebního povolení, což ušetří mnoho času a nákladů.

Pozemek je zasíťován inženýrskými sítěmi: elektřinou, vodou a plynem. Jeho poloha nabízí ideální kombinaci soukromí a snadné dostupnosti, nachází se totiž jen 3 minuty chůze od vlakové zastávky (250 m) a 15 minut autem od obchodního centra Westfield Chodov.

Dalšími výhodami tohoto pozemku jsou nedávno provedené terénní úpravy a také vzrostlé stromy, které mohou poskytnout příjemné soukromí a atmosféru. Existuje také možnost jejich pokácení dle preferencí budoucího majitele. Povolení kácení je také vyřízené.

Pozemek a hlavně budoucí pohled z domu nabízí nádherný výhled do okolní přírody. Pro milovníky přírody je obec Čtyřkoly ideálním výchozím bodem pro různé venkovní aktivity, jako jsou procházky, cyklistika nebo rybaření u řeky Sázavy. V okolí se nacházejí obchody, restaurace, sportoviště a jsou pořádány různé akce pro dospělé i děti.

V případě zájmu nabízíme také k prodeji sousední pozemek o velikosti 1131 m2, který přímo navazuje na tento pozemek.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poskytneme další informace a domluvíme prohlídku tohoto jedinečného místa.

 

Prodej stavebního pozemku Čtyřkoly, osobní vlastnictví, pozemek o velikosti 827 m2, případně vybírejte i tady, Stavební pozemky Benešov, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Sale of a building plot of 827 m2 in Čtyřkoly near Čerčany. Brand new and ready to build plot of 827 m2 is situated in an attractive location with a new development of family houses. This plot is a unique property on the market, as it already has an approved building permit for the construction of a low-energy house. Thanks to this permit, you can start construction almost immediately. There is also the possibility of minor modifications to the project according to your individual wishes, which can be implemented through an application for a change of project before the completion of construction. This option is a significant advantage, as it allows you to start construction without waiting for the building permit, which saves a lot of time and costs. The land is supplied with utilities: electricity, water and gas. Its location offers an ideal combination of privacy and easy accessibility, as it is only a 3-minute walk from the train station (250 m) and a 15-minute drive from the Westfield Chodov shopping centre. Other advantages of this plot are the recently done landscaping and mature trees that can provide a nice privacy and atmosphere. There is also the possibility of felling them according to the future owner's preference. A felling permit has also been processed. The land also offers a wonderful view of the surrounding countryside, which contributes to the peaceful and harmonious atmosphere of the place. For nature lovers, the village of Čtyřkoly is an ideal starting point for various outdoor activities such as walking, cycling or fishing at the Sázava River. There are shops, restaurants, sports facilities and various events for adults and children in the area. In case of interest, we also offer for sale a neighbouring plot of 1131 m2, which is directly adjacent to this plot. Do not hesitate to contact us, we will be happy to provide you with further information and arrange a tour of this unique place.

Základní info

Evidenční číslo:
N90540
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Čtyřkoly, Benešov
Cena:
4 290 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
827 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Dopravní dostupnost

Silnice, Vlak, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist