Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.8 z 5 (16 hodnocení)

Obchodní a kancelářské prostory na frekventovaném místě v ul. Otýlie Beníškové v Plzni

13 700 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Obchodní prostor
  • lokalita: Centrum obce

Hledáte reprezentativní prostory pro své podnikání? Potřebujete skloubit obchodní prostory jako je showroom Vašich výrobků, vzorková prodejna nebo kontaktní místo se zákazníky s dostatečným administrativním zázemím? Je Vaší prioritou být na viditelném místě, dobře dostupní a zároveň potřebujete prostory s moderními technologiemi?

Nabízíme Vám k prodeji nebytové obchodní a kancelářské prostory o celkové podlahové ploše cca 260 m2 v ul. Otýlie Beníškové v Plzni. Obchodní prostory se nachází v přízemí zděného domu postaveného v roce 2013 na frekventovaném místě kousek od zastávky autobusu naproti obchodního centra Rondel a v docházkové vzdálenosti od historického centra města Plzně.

Obchodní prostory o celkové výměře cca 111 m2 jsou téměř celé jeden velký prostor, ve kterém jsou vestavěny moderní skleněné příčky, vytvářející dvě samostatné kanceláře. V přední části obchodního prostoru směrem do ulice je celkem pět výloh a samostatný přímý vstup z ulice. Díky mnoha výlohám je v prostorách dostatek denního světla. Obchodní prostory jsou klimatizované, v celém prostoru jsou rozvedeny IT datové kabely sdruženy do jedné serverovny umístěné přímo v obchodních prostorách. Díky tomu je možné si zajistit vlastní počítačovou síť. Na obchodní část navazuje vlastní kuchyňka, za kterou jsou toalety a šatna. Podlahu kryje koberec nebo dlažba. Do prostor je i druhý vstup z chodby, určený pro zaměstnance nebo zásobování.

Administrativní prostory jsou o celkové výměře cca 149 m2. Jedná se o čtyři samostatné kanceláře se společným zázemím. Zajímavostí a velmi atraktivní je, že z každé kanceláře je vstup na prostornou společnou terasu o výměře cca 28 m2. Kancelářské prostory jsou klimatizované, v celém prostoru jsou rozvedeny IT datové kabely sdruženy do jedné serverovny umístěné přímo v administrativní části. Kanceláře mají vlastní kuchyňku, za kterou jsou toalety a šatna. Podlahu kryje vinil, PVC a dlažba. Do prostor je i druhý vstup, kterým lze projít do obchodního prostoru.

Reprezentativní moderní prostory je možné využít pro různou obchodní činnost např. jako sídlo finančního institutu, školící prostory, kontaktní místo pro finanční poradce, pojišťovací makléře, velkoobchodní vzorkovou prodejnu nebo např. jako zubní či jiné ordinace. Protože prostory mají samostatné vchody, stejně jako zázemí je možné je využívat jednotlivě, tzn. zvlášť obchodní a zvlášť kancelářskou část. Prostory jsou klimatizované, vytápěné a ohřev vody zajišťuje dálkový centrální systém, do prostor je přiveden internet, měření médií je samostatné.

V případě zájmu lze dokoupit do osobního vlastnictví až 4 venkovní parkovací stání za cenu 300.000 Kč za parkovací místo. Prostory jsou v současné době pronajaty a lze dohodnout jak uvolnění, tak i pokračování nájemce v nájmu.

Velkou předostí této nabídky je výborná dostupnost, bezbariérový přístup, viditelné místo a docházková vzdálenost do centra města cca 5 min. a především možnost koupě čtyř parkovacích míst.

Prodej obchodních prostor Plzeň, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 6 podlaží, o ploše 260 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Obchodní prostory Plzeň město, je vybaven či je k dispozici parkování, ve vybavení také naleznete internet, kabelová televize, kabelové rozvody, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Základní info

Evidenční číslo:
24379
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor prodej
Adresa:
Otýlie Beníškové, Severní Předměstí, Plzeň, Plzeň město
Cena:
13 700 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize, včetně právního servisu
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK, včetně právního servisu

Plochy

Plocha užitná:
260 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
6
Počet PP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
187.9 kWh/m2

Vybavení objektu

Parkování

Dopravní dostupnost

Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist