Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.1 z 5 (11 hodnocení)

Nadstandardní rodinná vila v Přední Výtoni

17 850 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 203 m2
  • zastavěná: 128 m2
  • pozemek: 1533 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž
  • Parkování

Krásný a velký dům o zastavěné ploše celkem 160 m2 (vlastní dům má zastavěnou plochu 128 m2, ale je tu ještě prostorná garáž přímo u silnice - 32 m2) má kvalitní zázemí v okolním pozemku o celkové rozloze 1.533 m2 a je tedy vhodný i pro dvě rodiny. Jako nový dům z roku 2007 stojí na velmi klidném místě a majitelé ho využívají jen pro vlastní potřebu a jen několik týdnů v roce. Toto zajímavé stavení bylo postaveno na vyvýšeném místě asi v polovině pozemku. Tak je zde zajištěn dostatek klidu a zároveň je za domem plno místa, kam téměř neproniknou zraky kolemjdoucích. Pozemek je rozdělen v podstatě do tří kaskád. První nejnižší kaskádou je příjezd, kde stojí již zmíněná garáž, je zde další parkovací stání a začíná zde chodník. Po něm jdeme do mírného kopečka okolo terasy, kterou zahradník z této strany nechal pečlivě zarůst keři a jinými dřevinami, aby chránila ty, kteří bydlí v domě nebo popřípadě sedí na terase. Tak jsme se dostali do druhého patra, kterému samozřejmě dominuje dům. Třetím patrem můžeme směle označit krásný rovinatý pozemek za domem, kde je dostatek prostoru pro posezení u lesíka, kde si mohou hrát Vaše děti, který je předurčen pro malé sportovní aktivity a relaxování. Nemovitost se prodává včetně veškerého vybavení a zařízení, je připojena na obecní kanalizaci a vodovod, ale disponuje i vlastní studnou s dostatkem kvalitní pitné vody, kterou majitelé využívají. Vytápění je zajištěno krbovými otočnými kamny v obývacím pokoji a je zde také elektrokotel, který zásobuje teplem podlahové topení v celém přízemí a radiátory v patře. Byla zvolena dřevěná okna té nejvyšší kvality a to také proto, že dům je vybaven rekuperační jednotkou a je zde tedy stále čistý vzduch i bez větrání. V patře jsou celkem čtyři ložnice. Jedna hlavní má přímo dveře do koupelny. Ostatní tři mají k dispozici další koupelnu. V přízemí je pracovna, veliký obývák spojený s kuchyní, vstupní hala, WC s umyvadlem, technická místnost (prádelna, sušárna, kolárna).

Prodej rodinného domu Přední Výtoň, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 203 m2, pozemek o velikosti 1533 m2, se zastavěnou plochou 128 m2, a zahradou 1174 m2, a mnohem více na, Rodinné domy Český Krumlov, je vybaven či je k dispozici balkon, garáž, parkování, terasa, zařízeno nábytkem, zahrada, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Superior family villa in Přední Výton

A beautiful and large house with a built-up area of 160 m2 in total (the house itself has a built-up area of 128 m2, but there is also a spacious garage right next to the road - 32 m2) has quality facilities in the surrounding land with a total area of 1,533 m2 and is therefore also suitable for two families. As a new house from 2007, it stands in a very quiet location and the owners use it only for their own needs and only a few weeks a year. This interesting building was built on an elevated site about halfway up the property. This ensures enough peace and at the same time there is plenty of space behind the house where the eyes of passers-by hardly penetrate. The land is basically divided into three cascades. The first lowest cascade is the driveway, where the aforementioned garage stands, there is another parking space, and the sidewalk begins here. After it, we go up a slight hill around the terrace, which the gardener on this side has carefully overgrown with bushes and other trees to protect those who live in the house or sit on the terrace. So we got to the second floor, which of course is dominated by the house. We can boldly mark the third floor as a beautiful flat plot of land behind the house, where there is enough space for sitting by the forest, where your children can play, which is destined for small sports activities and relaxation. The property is sold including all equipment and facilities, it is connected to municipal sewerage and water supply, but also has its own well with plenty of high-quality drinking water, which the owners use. Heating is provided by a rotary fireplace in the living room and there is also an electric boiler that supplies heat to the floor heating throughout the ground floor and radiators upstairs. Wooden windows of the highest quality were chosen, also because the house is equipped with a recuperation unit, so there is still clean air even without ventilation. There are a total of four bedrooms upstairs. One master has a direct door to the bathroom. The other three have an additional bathroom. On the ground floor there is a study, a large living room connected to the kitchen, an entrance hall, a toilet with a sink, a utility room (laundry room, dryer, bike room).

Základní info

Evidenční číslo:
23932
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Přední Výtoň, Český Krumlov
Cena:
17 850 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1533 m2
Plocha užitná:
203 m2
Plocha balkónu:
12 m2
Plocha zastavená:
128 m2
Plocha zahrady:
1174 m2
Plocha terasy:
32 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet pokojů:
5
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná
Podle vyhlášky:
Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost:
120 kWh/m2

Vybavení objektu

Balkon, Garáž, Parkování, Terasa, Zařízeno nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist