Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.4 z 5 (31 hodnocení)

NABÍDKA PRODEJE RD 5+1 SE ZAHRADOU A DALŠÍMI PROSTORY, V OBCI VRANOVICE-KELČICE, OKR. PROSTĚJOV

2 330 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 197 m2
  • zastavěná: 175 m2
  • pozemek: 649 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Dobrý
  • Parkování

Nabízíme Vám k prodeji prostorný rodinný dům se zahradou a dalšími prostory, nacházející se v části obce Vranovice (obec Vranovice-Kelčice), v okrese Prostějov.
Objekt RD je situován při místní komunikaci, od které je oddělen obecním chodníkem a malou předzahrádkou. Jedná se o řadový rodinný dům s průjezdem do dvora a velkou zahradou za domem. Stavba je řešena jako dvou podlažní s obytným podkrovím, které však není dokončeno. Objekt byl postaven kolem roku 1940 a průběžně procházel rekonstrukcí. V roce 2017 byla zahájena rekonstrukce rodinného domu, která však nebyla dokončena. Byla kompletně rekonstruována střecha včetně dřevěných konstrukcí, krovu a nové plechové krytiny, nejsou zde dokončeny svody dešťové vody v zadní části domu. Dále byla zahájena rekonstrukce v podkroví v zadní části domu, která však nebyla zcela dokončena a skýtá tak možnost úprav dispozic dle požadavků nového majitele. Objekt má novou fasádu v přední části z ulice. V rámci zahájené rekonstrukce byla na domu instalována také plastová okna.
Z ulice je dřevěnými vraty možný průjezd do dvora za domem, případně je možné využívat průjezd k parkování osobního vozidla.
Hlavní vstup do domu je z uzavřeného průjezdu cca 17,4 m2 za dřevěnými vjezdovými vraty s výškou cca 2,68 m. V průjezdu se nachází po pravé straně nedokončená koupelna s vanou cca 7,0 m2, dále je zde uzavíratelný prostor cca 7,0 m2, který může sloužit jako sklad nebo komora. Nachází se zde po levé straně dále samostatný vstup ke schodišti do podkroví a samostatný vstup do obytného přízemí. V zadní straně průjezdu jsou další vrata oddělující prostor průjezdu a nádvoří za domem.
V přízemí je za vstupem průchod přes vstupní halu cca 8,0 m2 do prostorné kuchyně cca 13,0 m2, ze které jsou dále vstupy do obývacího pokoje s krbem cca 18,0 m2 a dalšího pokoje cca 16,0 m2, který může sloužit i jako ložnice. Z kuchyně se dále prochází do zadní části domu. Zde je k dispozici menší chodba cca 7,0 m2, komora cca 6,0 m2 a samostatné WC cca 1,3 m2. Dále se zde nachází výstup z domu do dvora.
Z průjezdu také vede samostatný vstup do podkroví, za kterým je dřevěné schodiště spojující obě podlaží. V podkroví jsou dvě větší místnosti, pokoj cca 15,8 m2 a pokoj 19,6 m2. Dále je zde v zadní části podkroví stavebně nedokončený prostor s celkovou výměrou cca 73,5 m2, a to s výhledem směrem do dvora a k zahradě. Po dokončení zde bude možné využívat například další obytné prostory s výhledem do zahrady.
Za domem se nachází menší dvůr, který nabízí klidový a stinný prostor s dostatkem soukromí s možností různorodého využití, vybudování venkovního posezení apod. k dispozici je venkovní krb a několik dalších hospodářských prostor v přístavcích po obou stranách. U těchto přístavků je potřeba opravit zastřešení a odvod dešťové vody.
Ze dvora se dále prochází směrem do velké zahrady s mírně svažitým terénem, kterou je možné využívat především k relaxaci a odpočinku, možno vybudování například dětského hřiště nebo k zahradničení.
Inženýrské sítě (IS): objekt je připojen na elektřinu 230/400 V, je připojen na vodu obecní vodovod, odpady jsou řešeny jímkou/septikem.

Celková plocha nemovitosti činí 649 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří činí 175 m2, zahrada činí 474 m2, užitná plocha rodinného domu činí cca 197 m2.

Popis lokality:
Obec Vranovice-Kelčice leží ve vzdálenosti asi 10 km jižně od Prostějova v těsné blízkosti dálnice D46 (E 462). Vzdálenost od města Vyškova je cca 17,0 km, od města Olomouce cca 27,5 km a od města Brna cca 52,5 km. Obec vznikla v roce 1964 sloučením obcí Vranovic a Kelčic. Tato obec patří do okresu Prostějov v Olomouckém kraji. Žije zde asi 600 obyvatel. K dispozici je zde obchodní středisko, mateřská škola, obecní úřad atd.
Více informací o obci Vranovice-Kelčice naleznete na oficiálních stránkách obce.

Odměna RK není součástí kupní ceny.

Prodej rodinného domu Vranovice-Kelčice, stav je uveden jako dobrý, osobní vlastnictví, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 197 m2, pozemek o velikosti 649 m2, se zastavěnou plochou 175 m2, více toho najdete určitě zde, Rodinné domy Prostějov, je vybaven či je k dispozici parkování, zařízeno částečně nábytkem.

Základní info

Evidenční číslo:
crg-n-0066-24
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Vranovice-Kelčice, Prostějov
Cena:
2 330 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Dobrý
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

+ provize RK

Plochy

Plocha pozemku:
649 m2
Plocha užitná:
197 m2
Plocha zastavená:
175 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem, Parkování

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist