Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

4.1 z 5 (49 hodnocení)

Kosmetický salon k pronájmu, 150 m2, Praha - Vinohrady

43 150Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Ostatní komerční objekt
  • lokalita: Centrum obce

Evidenční číslo / ID zakázky: V3370

Hotový, lukrativní a především fungující byznys nabízíme za odstupné salon krásy v širším centru Prahy, v oblasti s velmi dobrou infrastrukturou. Byznys se prodává ve formátu "as is" - s veškerým zařízením, nábytkem, zákaznickou základnou a personálem.

Salon je plně vybaven pro poskytování služeb: kosmetické péče o obličej a tělo, injekční a neinvazivní zákroky v oblasti laserové a estetické kosmetologie, permanentní make-up, kadeřnické služby, manikúra/pedikúra s modelováním nehtů a další služby.

Cena pronájmu je na tuto oblast Prahy velmi příznivá. Prostory se nachází v přízemí udržovaného domu v blízkosti zastávky MHD. Vchod může být z hlavního nebo bočního vchodu. Prostory salonu (s celkovou plochou 150 m2) se skládají z kuchyně pro personál, několika specializovaných místností a dvou toalet.

Do bezpečnostních systémů byly investovány významné finanční prostředky, čímž je zajištěna vysoká úroveň ochrany pro zákazníky a personál. Tento salon vyniká použitím prvotřídních přístrojů (například Endospheres Therapy, SMAS Lifting Ultera atd.) a disponuje zkušenými a kvalifikovanými specialisty, kteří budou s novým majitelem nadále spolupracovat. Další výhodou tohoto krásného salonu je stabilní zákaznická základna, která se po mnoho let budovala a čítá několik tisíc osob. Salon má vlastní plně funkční webové stránky a sociální sítě.

Lokalita je strategicky umístěná v blízkosti centra města, což zajišťuje nepřetržitý tok potenciálních zákazníků. Představte si, že vaši klienti mohou snadno a rychle dojít nebo dojet na místo, což zaručuje pohodlnost a flexibilitu pro jejich hektický životní styl. Nedaleké zastávky metra a tramvají jsou jen pár kroků od salonu, což zajišťuje, že salon je dobře dostupný pro všechny, kteří chtějí využít profesionální služby.

Kontaktujte nás co nejdříve, abychom vám poskytli další informace a zorganizovali osobní prohlídku salonu. Nenechte si ujít tuto šanci, protože tato nabídka nezůstane dlouho nevyužita. Vaše budoucí podnikání vás očekává!

Použité fotografie salonu jsou pouze ilustrační.
Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

Pronájem komerční objekty Praha 1, Vinohrady, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, o ploše 150 m2, případně vybírejte i tady, Komerční objekty Praha 1, je vybaven či je k dispozici zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet.

Beauty salon for rent, 150 m, Prague - Vinohrady

Offer ID: V3370 We present a ready, profitable, and operational business opportunity - the chance to become the owner of a well-established beauty salon in the prime location of Prague, boasting excellent infrastructure. The business is being offered in its current state, including all equipment, furniture, an established customer base, and a dedicated staff. The salon is fully equipped to offer a comprehensive range of services, encompassing facial and body cosmetic care, non-invasive and injectable procedures in the fields of laser and aesthetic cosmetology, permanent makeup, hairstyling services, nail care with modeling, and other various treatments. The rental price in this sought-after area of Prague is highly favorable. The premises are situated on the ground floor of a well-maintained building, conveniently located near public transportation stops. Access can be gained through both the main entrance and a side entrance. The salon premises cover a total area of 150 square meters and feature a staff kitchen, multiple specialized rooms, and two restrooms. Significant financial investments have been made to ensure a high level of security and customer protection through state-of-the-art security systems and video surveillance. The salon distinguishes itself by utilizing top-of-the-line equipment, such as Endospheres Therapy and SMAS Lifting - Ultera, and employs experienced and qualified specialists who will continue working alongside the new owner. Additionally, the salon enjoys the advantage of a stable and loyal customer base cultivated over many years, consisting of several thousand individuals. It also has its own fully functional website and an active presence on social media platforms. The strategic location of the salon, near the city center, ensures a constant stream of potential customers. Envision the convenience and flexibility your clients will have in easily walking or commuting to the salon, given its proximity. The nearby metro and tram stations are just a few steps away, providing excellent accessibility for those seeking professional services. To seize this incredible opportunity, get in touch with us for additional information and to schedule a personal tour of the salon. Please note that the salon photographs used are for illustrative purposes only. The real energy class PENB may be higher than class G, which we are required to state by law due to the absence of confirmation.

Základní info

Evidenční číslo:
V3370
Typ:
Komerční nemovitosti, Ostatní komerční objekt pronájem
Adresa:
Praha 1, Vinohrady, Praha
Cena:
43 150Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
150 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist