Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

4.8 z 5 (42 hodnocení)

Exkluzivní stavební pozemek cca 9204 m2 pro výstavbu rodinného domu, Jílové u Prahy - Kabáty

6 999 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 9204 m2

Exkluzivně nabízíme k prodeji výjimečné místo pro výstavbu snového rodinného domu v nádherné lokalitě s vlastním potokem, v rychlé dostupnosti z Prahy.

Objednejte se na osobní prohlídku, na které obdržíte veškeré důležité informace. Po této prohlídce zajistíme schůzku se starostou obce Jílové u Prahy, při které dostanete veškeré pro vás důležité informace ohledně využitelnosti pozemků pro výstavbu.

Celková rozloha pozemků nabízených k prodeji je cca 9204 m2, z toho pozemek určený pro výstavbu cca 1530 m2, zastavitelná část pozemku cca 750 m2. U hranice pozemku byla již zřízena přípojka elektřiny od ČEZ, Vrtaná studna dle projektu je již schválena. K pozemku byla vybudována nová asfaltová příjezdová komunikace.

Místo poskytuje maximální míru soukromí a klidu, pod pozemkem je nově upravený rybníček kolem kterého je kamenná cesta.

A navíc... nejen že máte možnost získat výjimečný pozemek pro výstavbu rodinného domu v mimořádné lokalitě, ale tato koupě a výstavba domu může být pro vás i velmi výhodnou investicí, neboť po realizaci výstavby dálnice D3 se podstatně zlepší dostupnost lokality a cena pozemků v lokalitě výrazně stoupne, možná na úroveň například cen v nedaleké Jesenici.

Neváhejte a domluvte si s makléřem prohlídku nemovitostí!

Prodej stavebního pozemku Jílové u Prahy, pozemek o velikosti 9204 m2, zkusit to můžete ještě tady, Stavební pozemky Praha západ, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Úřady, zdravotnická zařízení, blízké okolí lze popsat jako oblast rekreačně nevyužitá, venkovská, mezi IS se můžete těšit na 230V, 400V, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Exclusive building plot of approx. 9204 sqm for the construction of a family house, Jílové u Prahy

We exclusively offer for sale an exceptional place for building a dream family house in a beautiful location with its own stream, within quick access from Prague. Make an appointment for a personal viewing where you will receive all the important information. After this tour we will arrange a meeting with the mayor of the village of Jílové u Prahy, during which you will receive all the important information regarding the availability of the land for construction. The total area of the land offered for sale is approximately 9204 m2, of which the land intended for construction is approximately 1530 m2, the buildable part of the land is approximately 750 m2. At the boundary of the land, the electricity connection from CEZ has already been established, In the final stage is already the approval of the drilled well according to the project. A new asphalt access road has been built to the plot. The site provides maximum privacy and tranquility, under the land is a newly landscaped pond around which there is a stone path. What's more... not only do you have the opportunity to acquire an exceptional plot of land for the construction of a family house in an exceptional location, but this purchase and construction of a house can be a very profitable investment for you, because after the construction of the D3 motorway, the accessibility of the location will improve significantly and the price of land in the area will rise significantly, perhaps to the level of prices in nearby Jesenice. Do not hesitate to arrange a real estate inspection with a broker!

Základní info

Evidenční číslo:
13132
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Kabáty, Jílové u Prahy, Praha-západ
Cena:
6 999 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Cena zahrnuje právní servis a provizi realitní kanceláře

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
9204 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Inženýrské sítě

230V, 400V

Dopravní dostupnost

Vlak, Autobus, Dálnice, Silnice

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket, Škola, Úřady, Zdravotnická zařízení, Pošta

Charakter okolí objektu

Rekreačně nevyužitá,Venkovská


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist