Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.8 z 5 (39 hodnocení)

Exkluzivní investice - Byty Malá Strana, Praha

Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 6+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 181 m2
  • 2. podlaží
  • stav: Před rekonstrukcí
  • lokalita: Centrum obce

Nabízíme k prodeji velkou bytovou jednotku v neorenesančním domě z roku 1880 v samotném centru Prahy na Malé Straně kousek od Karlova mostu. Tuto velmi zajímavou investiční příležitost nejvíce ocení lidé, kteří si váží hodnot a odkazu historie jak z pohledu architektury a stavebnictví tak i z pohledu samotného vývoje města pražského.
Bytový dům se nachází na zcela unikátním místě v bezprostřední blízkosti Karlova mostu s výhledem na Mosteckou věž na Malé Straně. Přesto, že je umístěn na jednom z nejrušnějších míst v Praze, je v domě znamenitý klid. Bytové jednotky v prodeji tvoří téměř třetinu plochy všech bytů v daném domě.
Jedná se o prodej bytu, který zabírá plochu celého prvního patra s výjimkou společných prostor. Tato bytová jednotka velikosti 6+1 má plochu cca 180m2.
V objektu lze koupit druhý byt, který se nachází ve druhém patře. Ten má plochu cca 120m2. Byty jsou ve stavu před rekonstrukcí a nabízí tak možnost absolutní volnosti v jejich adaptaci pro nového majitele. Bytové jednotky lze koupit vcelku anebo samostatně.
Dům je rozdělen na jednotky: v přízemí je jídelna - majetek městské části, v prvním patře je jedna bytová jednotka (předmětem této nabídky), v druhém patře jsou dva byty, z nichž ten větší je rovněž předmětem této nabídky. Třetí patro je obdobné dispozice jako druhé a v podkroví je vestavba jedné bytové jednotky. Tento dům je oproti okolním objektům zajímavý tím, že má vysoké stropy (cca 3,60m).
Dům má v současné době již provedenou rekonstrukci střechy, rekonstrukci fasády včetně výměny oken a na začátku letošního roku byla dokončena rekonstrukce vnitřních rozvodů instalací. V jednání je taky instalace výtahu. Je v posouzení studie možného umístění s ohledem na charakteru a stavu schodiště.
Dům se nachází na pěší zóně, přitom v klidné části nerušené hlavním turistickým ruchem. Je tedy v pěším dosahu všeho co si lze v centru představit. Parkování zde probíhá v rámci městských parkovacích zón.
Rád Vám sdělím více podrobnosti o této mimořádné nemovitost.
Cena nabízené nemovitosti je k jednání. Těším se na setkání s Vámi.

Prodej bytu 6+kk Praha 1, Malá Strana, stav je uveden jako před rekonstrukcí, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, o ploše 181 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 6+kk Praha 1, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We offer for sale a large apartment unit in a Neo-Renaissance building from 1880 in the very center of Prague, on the Lesser Side, not far from the Charles Bridge. This very interesting investment opportunity will be most appreciated by people who appreciate the values and legacy of history both from the point of view of architecture and construction as well as from the point of view of the development of the city of Prague itself. The apartment building is located in a completely unique location in the immediate vicinity of the Charles Bridge with a view of the Mostecká věž in Malá Strana. Despite the fact that it is located in one of the busiest places in Prague, the house is remarkably quiet. Apartment units for sale make up almost a third of the area of all apartments in a given building. This is the sale of an apartment that occupies the entire area of the first floor, with the exception of the common areas. This apartment unit of size 6+1 has an area of approx. 180m2. You can buy a second apartment in the building, which is located on the second floor. It has an area of approx. 120 m2. The apartments are in a state before reconstruction and thus offer the possibility of absolute freedom in their adaptation for the new owner. Apartment units can be bought as a whole or separately. The house is divided into units: on the ground floor there is a dining room - property of the municipality, on the first floor there is one apartment (the subject of this offer), on the second floor there are two apartments, of which the larger one is also the subject of this offer. The third floor has a similar layout as the second, and in the attic there is an addition of one apartment unit. Compared to the surrounding buildings, this house is interesting because it has high ceilings (approx. 3.60m). The house currently has a roof reconstruction, a facade reconstruction, including replacement of windows, and at the beginning of this year, the reconstruction of the internal distribution of the installations was completed. The installation of an elevator is also under discussion. A study of a possible location is under consideration, taking into account the character and condition of the staircase. The house is located in a pedestrian zone, yet in a quiet part undisturbed by the main tourist traffic. It is therefore within walking distance of everything you can imagine in the center. Parking here takes place within the municipal parking zones. I will be happy to share more details about this extraordinary property. The price of the offered property is negotiable. I am looking forward to meeting you.

Základní info

Evidenční číslo:
LK128291
Typ:
Byty, 6+kk prodej
Adresa:
Dražického náměstí, Praha 1, Malá Strana, Praha
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Před rekonstrukcí
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
181 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
4
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist