Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.9 z 5 (11 hodnocení)

Družstevní byt 1+kk - 34 m2 + balkon 8m2 a garážové stání, Honzíkova, Praha 10 - Štěrboholy

1 690 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 1+kk
  • Družstevní
  • konstrukce: Cihlová
  • 34 m2
  • 2. podlaží
  • Balkon
  • Garáž
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 1+kk a ploše 34 m2, s balkonem 8 m2 (není zahrnut ve výměře bytu) a s garážovým stáním, v ulici Honzíkova v Praze 10 - Dolní Měcholupy. Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí s vysokým potenciálem návratnosti investice.

Jedná se o družstevní byt v cihlovém objektu, který se aktuálně dokončuje, předání bytů je plánováno na listopad tohoto roku.

Byt se nachází v prvním patře sedmipodlažního objektu a má podlahovou plochu 34m. K bytu náleží i prostorný balkon o velikosti 8m, který je ideální pro relaxaci a posezení na čerstvém vzduchu. Nechybí garážové stání v suterénu domu.

Dispozici tvoří:
- Předsíň
- Koupelna se sprchovým koutem a WC
- Obývací pokoj s přípravou na kuchyňskou linku a se vstupem na balkon
- Prostorný balkon
- Garážové stání

Byt je v družstevním vlastnictví. Cena za postoupení smlouvy za nemovitost včetně garáže je 1 690 000 Kč, která bude uhrazena po podpisu této smlouvy.

Dále je potřeba zaplatit anuitu ve výši cca 4 160 608 Kč, kterou bude možné uhradit po kolaudaci několika způsoby:
1. Splácet v pravidelných měsíčních splátkách
2. Uhradit část a snížit si měsíční splátky
3. Uhradit najednou celou částku
4. Refinancovat si u své banky a využít podmínky, které budou v té době aktuální

Výhodou této nemovitosti je její poloha. Nachází se v klidné části Dolních Měcholup, které nabízejí veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody a restaurace. V oblasti ulice Honzíkova vzniká celá nová, moderní čtvrť s potřebným zázemím, je plánováno i zavedení tramvaje.

Pro investory je tato nemovitost atraktivní i z hlediska možnosti pronájmu, je zde velký potenciál pro dlouhodobý pronájem, který by mohl zajistit stabilní příjem.

Jedná se o zajímavou nabídku s výhodným uložením financí, k dispozici jsou další dva podobné byty. V případě zájmu o další informace nás neváhejte kontaktovat.

PENB nebyl dodán, proto prozatím uvádíme třídu G.

Prodej bytu 1+kk Praha 10, Dolní Měcholupy, stav je uveden jako novostavba, družstevní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 7 podlaží, o ploše 34 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 1+kk Praha 10, je vybaven či je k dispozici balkon, garáž, zařízeno částečně nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V.

Cooperative apartment 1+kk - 34 m2 + balcony 8 m2 and garage, Honzíkova, Prague 10 - Štěrboholy

We offer for sale a 1+kk apartment with an area of 34 m2, with a balcony of 8 m2 (not included in the size of the apartment) and a garage, in Honzíkova Street in Prague 10 - Dolní Měcholupy. This property is a great investment opportunity with high ROI potential. It is a cooperative apartment in a brick building that is currently under construction, approval is planned for the beginning of next year. The apartment is located on the first floor of a seven-story building and has a floor area of 34m. The apartment also has a spacious 8m balcony, which is ideal for relaxing and sitting in the fresh air. There is a garage in the basement of the house. The layout consists of: - Anteroom - Bathroom with shower and toilet - Living room with kitchen preparation and access to the balcony - Spacious balcony - Parking slot The apartment is owned by a cooperative. The price for the assignment of the contract for the property including the garage is CZK 1,690,000, which will be paid after signing this contract. You also need to pay an annuity in the amount of approx. 4,160,608 CZK, which can be paid in several ways after approval: 1. Pay in regular monthly installments 2. Pay part and reduce your monthly payments 3. Pay the entire amount at once 4. Refinance with your bank and use the conditions that will be current at that time The advantage of this property is its location. It is located in a quiet part of Dolní Měcholup, which offers all civic amenities, such as schools, kindergartens, shops and restaurants. In the area of Honzíkova Street, a whole new, modern district with the necessary facilities is being created, and the introduction of a tram is also planned. For investors, this property is also attractive from the point of view of the possibility of renting, there is a great potential for a long-term rental that could ensure a stable income. This is an interesting offer with favorable financial savings, two other similar apartments are available. If you are interested in further information, do not hesitate to contact us. PENB has not been delivered, so for now we list class G.

Základní info

Evidenční číslo:
0610
Typ:
Byty, 1+kk prodej
Adresa:
Honzíkova, Praha 10, Dolní Měcholupy, Praha
Cena:
1 690 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně všech poplatků RK
Vlastnictví:
Družstevní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
34 m2
Plocha balkónu:
8 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
7
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem, Garáž, Balkon


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist