Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.4 z 5 (27 hodnocení)

Prodej stodoly s pozemkem, K rybníku, Kněževes, Praha-západ

8 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pension
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 1110 m2

Hledáte místo na výstavbu ubytovacího zařízení nebo menšího developerského projektu v blízkosti Prahy?

Anebo hledáte místo, které nabízí jedinečnou příležitost propojení historické klasiky s dokonalými proporcemi venkovského stavení, uchování původní atmosféry s prvky moderního rázu a vytvoření domova snů, který bude mít duši?

Tak jste ho právě teď našli!

Exkluzivně Vám nabízíme rovinatý pozemek o velikosti 1110 m2, na kterém stoji stodola z 19.století se zastavěnou plochou 279 m2 a výškou hřebene skoro 11 m, s obvodovým opukovým zdivem o síle 80cm. Díky své poloze, orientaci a velikosti má jednoznačně všechny předpoklady pro přebudování na ubytovací zařízení nebo rezidenční dům, který bude splňovat ty nejvyšší nároky budoucího majitele. Navíc stodola je částečně podsklepená a pro opravdové fajnšmekry lze zde vybudovat vinný sklípek.

DŮLEŽITÁ FAKTA:
- Plocha pozemku 1110 m2
- Zastavěná plocha 279 m2
- Rozměr stodoly 20,88 x 13,35 m
- Výška hřebene 10,64 m
- Opukové zdivo 80 cm
- Rok stavby 1845
- Inženýrské sítě u pozemku
- Zastavitelnost 35%

Podrobné informace najdete na webové stránce stodolauprahy.cz

Obec Kněževes se nachází v těsné blízkosti hlavního města v okrese Praha - západ. Výjimečná lokalita s vysokou poptávkou po krátkodobých a dlouhodobých pronájmech přináší vynikající dostupnost hlavního města. A po jednom kilometru lze najet na dálnici D7. Pokud často lítáte do zahraničí překvapí vás blízkost letiště. Díky linkám autobusů se jednoduše dostanete na stanici metra Nádraží Veleslavín za pouhých 15 minut anebo autem za 20 minut do centra Prahy. Milovníci procházek v přírodě zajisté ocení rybník Čermačka a údolí Únětického potoka, ke kterému se jednoduše dostanete přímo z pozemku. Pro obyvatele Kněževsi je k dispozici pokročilá občanská vybavenost a vše, co ke spokojenému životu v obci potřebujete: mateřská a základní škola, knihovna, autoservis, kulturní dům, obchody, restaurace a v neposlední řadě i zdravotní péče. Navíc v blízkosti se nachází Mezinárodní škola ISP v Nebušících, OC Šestka a .POP Airport.

V případě, že Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mne kontaktovat, velice rády Vám ji představíme osobně!

Budeme se na Vás těšit na prohlídkách!

Maria Čerkašina a Ivana Antoňů

Prodej penzionu Kněževes, stav je uveden jako před rekonstrukcí, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 279 m2, pozemek o velikosti 1110 m2, se zastavěnou plochou 279 m2, a mnohem více na, Penziony Praha západ, je vybaven či je k dispozici nezařízeno nábytkem.

Barn of 279 m with plot of 1 1110 m2 at Kněževes, 10min from Prague

Are you looking for a place to build an accommodation facility or a smaller development project near Prague? Or are you looking for a place that offers a unique opportunity to combine historical classics with the perfect proportions of a country house, preserving the original atmosphere with modern elements and creating a dream home that will have a soul? Then you have just found it! We are exclusively offering you a flat plot of 1110 m2, on which stands a 19th-century barn with a built-up area of 279 m2 and a ridge height of almost 11 m, with a perimeter brickwork of 80cm thick. Due to its location, orientation, and size, it clearly has all the prerequisites for conversion into an accommodation facility or a residential house that will meet the highest demands of the future owner. In addition, the barn is partially underground, and for real connoisseurs can build a wine cellar. IMPORTANT FACTS: - Land area 1110 m2 - Built-up area 279 m2 - Size of the barn 20,88 x 13,35 m - Ridge height 10,64 m - 80 cm brickwork - Year of construction 1845 - Utilities at the property - Buildability 35% Detailed information can be found on the website stodolauprahy.cz The village of Kněževes is located in close proximity to Prague - West district. Exceptional location with high demand for short and long-term rentals brings excellent accessibility to the capital. And after one kilometer it is possible to reach the D7 motorway. If you often fly abroad you will be surprised by the proximity of the airport. Thanks to the bus lines, you can easily reach the metro station Nádraží Veleslavín in just 15 minutes or the center of Prague in 20 minutes by car. Lovers of nature walks will appreciate the Čermačka pond and the valley of the Únětice stream, which can be easily reached directly from the property. For the residents of Kneževes, there are advanced civic amenities and everything you need for a happy life in the village: kindergarten and primary school, library, car service, community center, shops, restaurants, and last but not least, health care. In addition, the International School ISP in Nebusice, OC Šestka, and POP Airport are located nearby. In case you are interested in this property, do not hesitate to contact us, we will be very happy to introduce it to you in person! We will be looking forward to seeing you at the viewing! Maria Cherkashina and Ivana Antony

Základní info

Evidenční číslo:
05364
Typ:
Komerční nemovitosti, Pension prodej
Adresa:
K Rybníku, Kněževes, Praha západ
Cena:
8 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Stav:
Před rekonstrukcí
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Kamenná

Cena obsahuje

včetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1110 m2
Plocha užitná:
279 m2
Plocha zastavená:
279 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
1
Počet PP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Vlak, Autobus, MHD, Silnice, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist