Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.6 z 5 (16 hodnocení)

Prodej penzionu (2872m2), pozemek (7964m2), bazén, stáje, Křivoklátsko

Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pension
  • pozemek: 7964 m2

Prodej penzionu s možností flexibilního využití s užitnou plochou 2872m2 na rozlehlém pozemku (7964m2) postaveného ve stylu venkovského statku na místě bývalé zemědělské usedlosti v mimořádně malebné chráněné krajinné oblasti Křivoklátska, křivoklátských lesů nedaleko zámku Lány. Krásná a vyhledávaná lokalita pro pěší výlety a cykloturistiku nedaleko Prahy, 30minut autem.

Rozsáhlá nemovitost disponuje 4 budovami. Dvě dvoupodlažní budovy slouží k ubytování, je zde celkem 20 stylově zrekonstruovaných pokojů s klimatizací (3-6lůžkové), bezbariérové pokoje s ubytovací kapacitou pro cca 68-70 lidí. Nový zrekonstruovaný vinný sklep ve sklepních prostorech. Velká stylová restaurace s otevřeným krbem, barem, s klenbami s původním cihlovým zdivem, vybavenou kuchyní, technickým zázemím a sklady pro nápoje, suroviny, inventář, v uvedené budově se nacházejí dva zrekonstruované byty 2kk, 3kk s klimatizací včetně nového sociálního zařízení. Součástí penzionu je další budova pro ustájení koní (stáje) rozdělená do tří sektorů, technické zázemí pro stáje, dále jsou zde další tři byty 1kk, 2kk, 5kk. K dispozici velká, prostorná půda. Kamerový systém v celém objektu.

Nedílnou součástí objektu je stylové nádvoří s budovou se vstupní recepcí s krbem a společenským místem pro posezení. Bazén se slanou vodou o rozměrech 15 x 10 X 1,5 m, a brouzdaliště s vodou chlorovanou o rozměrech 2x 4m postupně se svažující do hloubky 80 cm. Parkování pro 15 až 20 automobilů.

Vytápění zajišťují tepelná čerpadla Toschiba, plynové kotle, elektrické bojlery na teplou vodu, všechny pokoje a byty jsou vytápěny čerpadlem vzduch - vzduch. Objekt je napojen na kanalizaci, vodovod. Budova s ubytováním skýtá možnost dalšího rozšíření (sauny, wellness, tělocvična, masáže).

Multifunkční penzion s veškerým zázemím a danými možnostmi nabízí zcela mimořádné flexibilní využití k rekreačním účelům, pořádání svateb, firemních akcí, školící centrum, případně i jako domov pro aktivní seniory (přilehlá příroda, venkovní bazén, meditační louka, venkovní i vnitřní prostory pro grilování a společenské akce, organizování přednášek, plně vybavená kuchyně), nebo sezonní bydlení pro rodiny toužící prožít aktivní léto (cykloturistika, výlety, pobyt v přírodě).

Místo je posazeno v půvabné zvlněné krajině křivoklátských lesů. Celá oblast láká k aktivnímu odpočinku na zdravém čerstvém vzduchu, k výletům, cykloturistice i sportování. V blízkém okolí je zámek Křivoklát, Lány, nedaleko Zbiroh, Žebrák a Točník, zřícenina raně gotického hradu Řebřík, barokní zámek Hořovice. ID nemovitosti HMA1155-0001.

Prodej penzionu Lhota, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 2872 m2, pozemek o velikosti 7964 m2, se zastavěnou plochou 2740 m2, a mnohem více na, Penziony Kladno.

Pension for sale (2872m2), land (7964m2), swimming pool, stables, Křivoklátsko

Sale of a boarding house with the possibility of flexible use with a usable area of 2872 m2 on a large plot (7964 m2) built in the style of a country farm on the site of a former farmstead in an exceptionally picturesque protected landscape area of Křivoklátsko, Křivoklát forests near Lány chateau. Beautiful and popular location for hiking and biking near Prague, 30 minutes by car. The extensive property has 4 buildings. Two two-storey buildings are used for accommodation, there are a total of 20 stylishly renovated rooms with air conditioning (3-6 beds), wheelchair accessible rooms with accommodation capacity for about 68-70 people. New renovated wine cellar in the basement. Large stylish restaurant with open fireplace, bar, with windows with original brickwork, equipped kitchen, technical facilities and storage for drinks, raw materials, inventory, in the building there are two renovated apartments 2kk, 3kk with air conditioning, including new bathrooms. Part of the pension is another building for horse stables (stables) divided into three sectors, technical facilities for stables, there are also three more apartments 1kk, 2kk, 5kk z There is a large, spacious attic. CCTV system throughout the building. An integral part of the building is a stylish courtyard with a building with an entrance reception with a fireplace and a social seating area. Saltwater pool measuring 15 x 10 X 1.5 m, and paddling pool with chlorinated water measuring 2x 4m slopes sloping to a depth of 80 cm. Parking for 15 to 20 cars. Heating is provided by Toschiba heat pumps, gas boilers, electric hot water boilers, all rooms and apartments are heated by an air-to-air pump. The building is connected to the sewer, water supply. The building with accommodation offers the possibility of further expansion (saunas, wellness, gym, massages) Multifunctional guest house with all the facilities and options offers a very special flexible use for recreational purposes, weddings, corporate events, training center, or as a home for active seniors (adjacentnature, outdoor pool, meditation meadow, outdoor and indoor spaces for barbecues and social events, organizing lectures, fully equipped kitchen), or seasonal living for families wishing to spend an active summer (cycling, trips, staying in nature). The place is perched in the charming rolling landscape of the Křivoklát forests. The whole area attracts active recreation in healthy fresh air, trips, cycling and sports. In the vicinity is the castle Křivoklát, Lány, near Zbiroh, Žebrák and Točník, the ruins of the early Gothic castle Řebřík, the baroque castle Hořovice.

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1155-0001
Typ:
Komerční nemovitosti, Pension prodej
Adresa:
Lhota, Kladno
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
7964 m2
Plocha užitná:
2872 m2
Plocha zastavená:
2740 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist