Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.5 z 5 (41 hodnocení)

Prodej obchodních prostor (restaurace) 165,9m2 se zázemím, Karlín

21 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Obchodní prostor

Přízemní, velkoryse prostorný klimatizovaný, po celém obvodě prosklený obchodní prostor - původně luxusní restaurace (165,9m2) s možností variabilního využití - reprezentativní sídlo společnosti, firmy, restaurace, kanceláře, školící centrum, kosmetické a kadeřnické služby, maloobchod, showroom, architektonická kancelář s přímým vstupem z hlavní ulice v mimořádně atraktivní lokalitě Karlína v moderní rezidenci Vltava na zeleném nábřeží Vltavy, v pěším dosahu centra, MHD, stanice metra Křižíkova v minutové pěší vzdálenosti s možností parkovacích míst v podzemních garážích s výtahem.

Nebytová plocha nacházející se v úrovni ulice je rozdělena na několik částí (místností) s nově vybudovaným kompletním zázemím (toalety, šatna, sklady).

Komplex vznikl dle nadčasového architektonického návrhu vycházejícího z konceptu renomovaného švýcarského ateliéru EM2N. Kolaudován byl v r. 2015. K prostoru přísluší 2 parkovací stání a 1 velký sklep, vše je zabezpečeno kamerovým systémem a dalšími bezpečnostními prvky.

Mimořádně žádaná a oblíbená lokalita v širším centru metropole je perfektně dostupná MHD i autem. V minutové pěší vzdálenosti nástupní stanice metra a tramvaje Křižíkova i parkoviště v Pobřežní ulici podél Rohanského nábřeží.

Podlahová plocha 165,9 m2.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)

Cena k jednání. ID nemovitosti HMA1488-0001.

Prodej obchodních prostor Praha 8, Karlín, stav je uveden jako novostavba, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 165 m2, případně vybírejte i tady, Obchodní prostory Praha 8, je vybaven či je k dispozici garáž.

Sale of business premises (restaurant) 165.9m2 with facilities, Karlín

Ground-floor, generously spacious, air-conditioned, all-around glazed commercial space - originally a luxury restaurant (165.9 m2) with the possibility of variable use - representative headquarters of the company, company, restaurant, offices, training center, beauty and hairdressing services, retail, showroom, architectural office with direct entrance from the main street in an extremely attractive location of Karlín in a modern Vltava residence on the green embankment of the Vltava, within walking distance of the center, public transport, the Křižíkova metro station within a minute's walking distance with the possibility of parking spaces in underground garages with a lift. The non-residential area located at street level is divided into several parts (rooms) with newly built complete facilities (toilets, cloakroom, storage). The complex was created according to a timeless architectural design based on the concept of the renowned Swiss studio EM2N. It was approved in 2015. The area includes 2 parking spaces and 1 large cellar, everything is secured by a camera system and othersafety elements. The extremely desirable and popular location in the wider center of the metropolis is perfectly accessible by public transport and by car. The Křižíkova subway and tram station and the parking lot in Pobřežní street along the Rohanské nábřeží are within a minute's walking distance. Floor area 165.9 m2. Energy efficiency of the building: G (it was not communicated by the property owner)

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1488-0001
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor prodej
Adresa:
Za Karlínským přístavem, Praha 8, Karlín, Praha
Cena:
21 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Skeletová

Plochy

Plocha užitná:
165 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Počet NP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist