Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.5 z 5 (30 hodnocení)

Prodej multifunkčního komerčního (B) objektu (1550m2), pozemek (3848m2) Liberec

49 900 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Ostatní komerční objekt
  • pozemek: 3848 m2

Prodej energeticky úsporného (B) multifunkčního komplexu (1550m2) s flexibilním využitím na pozemku (3848m2) na strategickém místě v Liberci, který je nyní provozován jako hotel. Areál se nachází v těsné blízkosti komerční a průmyslové zóny, zároveň i 4 minuty jízdy od historické radnice a je skvěle dostupný po R35 (Praha, Německo) v turisticky zajímavém regionu pro letní i zimní sporty nedaleko vyhledávaného horského vrcholu Ještěd.

Areál dle územního plánu možné využívat na různé typy obchodní činnosti (zdravotnické služby, sociální služby, domov pro seniory, komerční činnost, administrativa, vzdělávání, věda a výzkum, rezidenční bydlení, ubytovací zařízení) Možnost rozšíření - zastavitelnost území je 30% s výškou 4 nadzemních pater. Součástí areálu tři samostatně stojící garáže, velkoplošné reklamy u rušné komunikace. Připojeno na městský vodovod, kanalizaci, plynovod, vytápění novými kondenzačními plynovými kotly. Zpevněné plochy areálu jsou z betonové zámkové dlažby.

Krajské město Liberec má skvělou příhraniční polohu. Město samotné i celý region jsou plné turistických lákadel, ať už se jedná o architektonické unikáty (historická radnice, historické rezidenční vily, futuristický vysílač) sportovně zábavní vyžití (akvaland, Iqlandia, zoologická a botanická zahrada, lyžařské vleky a stopy, cykloturistika, aeroklub) nebo čistou horskou přírodu.

Současný hotel disponuje 28 plně vybavenými pokoji různých velikostí, dvěma restauracemi, letní zahrádkou, recepcí, parkovištěm,
plnohodnotným hotelovým zázemím - velká kuchyně, prádelna, kotelna s kompletně novými kotly, lyžárna/kolárna.

Energetická náročnost budovy: B (úsporná).
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat pro podrobnější informace.
ID nemovitosti ANK0110-0001.

Prodej komerční objekty Liberec, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 5 podlaží, o ploše 1550 m2, pozemek o velikosti 3848 m2, se zastavěnou plochou 660 m2, případně vybírejte i tady, Komerční objekty Liberec, je vybaven či je k dispozici garáž.

Sale of multifunctional commercial (B) building (1550m2), land (3848m2) Liberec

Sale of an energy-saving (B) multifunctional complex (1550m2) with flexible use on a plot of land (3848m2) in a strategic location in Liberec, which is now operated as a hotel. The complex is located in close proximity to the commercial and industrial zone, at the same time a 4-minute drive from the historic town hall and is excellently accessible via the R35 (Prague, Germany) in a region of tourist interest for summer and winter sports near the sought-after Ještěd mountain peak. According to the spatial plan, the area can be used for various types of commercial activities (health services, social services, home for the elderly, commercial activities, administration, education, science and research, residential housing, accommodation facilities) Possibility of expansion - the area can be built on 30% with a height of 4 above ground floors. Part of the area includes three free-standing garages, large-scale advertising near a busy road. Connected to city water supply, sewerage, gas pipeline, heating with new condensing gas boilers. The reinforced areas of the area are made of concrete interlocking paving. FloeThe city of Liberec has an excellent border location. The city itself and the entire region are full of tourist attractions, whether they are architectural uniques (historic town hall, historic residential villas, futuristic transmitter) sports and entertainment (aqua park, Iqlandia, zoological and botanical garden, ski lifts and tracks, cycling, aero club) or pure mountain nature. The current hotel has 28 fully equipped rooms of various sizes, two restaurants, a summer garden, reception, parking, full hotel facilities - large kitchen, laundry room, boiler room with completely new boilers, ski/bike room. Energy efficiency of the building: B (saving). If you are interested, do not hesitate to contact us for more detailed information.

Základní info

Evidenční číslo:
ANK0110-0001
Typ:
Komerční nemovitosti, Ostatní komerční objekt prodej
Adresa:
Liberec XI-Růžodol I, Liberec
Cena:
49 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Smíšená

Plochy

Plocha pozemku:
3848 m2
Plocha užitná:
1550 m2
Plocha zastavená:
660 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
3
Počet NP:
5

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist