Inzerce pozemků

Inzerci pozemků na našem online portálu nabízíme všem realitním kancelářím. Pokud se tedy i vy zabýváte obchodem s realitami a součástí vašeho portfolia jsou i volné pozemky, pak jste na správném místě. Díky naší pomoci dokážete váš byznys pozvednout o třídu výše.

Jednoznačným výsledkem bude viditelný nárůst uskutečněných transakcí, které se vám navíc podaří realizovat ve velmi krátké době. Všem profesionálům, kteří se rozhodnou svěřit svou inzerci právě do naší péče, rádi a ochotně pomůžeme s hladkým průběhem každého obchodu.

Inzerce pozemků na našem portále je vaší rozumnou volbou

Každý realitní makléř je u nás vítán a dostane se mu jen prvotřídních služeb. Jestliže i vás živí trh s nemovitostmi a zatím ještě váháte, o výhodách spolupráce s naším realitním portálem vás přesvědčíme v rekordně krátkém čase a to nejenom velice příznivými cenami, které vám budeme účtovat a které jsou vskutku spíše symbolické, ale zejména svým plně profesionálním přístupem.

Každý den přinášíme všem potenciálním zájemcům o nemovitosti naprosto bezkonkurenční množství nabídek a především díky tomu se stáváme čím dál častějším cílem mnoha lidí hledajících vhodný byt, dům či nějaký zajímavý pozemek. U nás je totiž vždy z čeho vybírat, což logicky přitahuje žádoucí pozornost celé řady budoucích klientů.

Lepší místo pro své inzeráty na pozemky budete hledat jen těžko

Spolupracujeme s několika dalšími portály stejného zaměření a denně tak přinášíme na trh obrovské množství realit včetně celé řady zajímavých pozemků. Nebývale vysoká návštěvnost našeho internetového projektu proto zřejmě překvapí jen málokoho. Díky inzerci realizované u nás, se vámi nabízené pozemky dostanou do povědomí mnoha nových potenciálních kupců. Získáte tak velmi silnou konkurenční výhodu v souboji s ostatními hráči na trhu, kteří našich služeb doposud nevyužívají.

Díky inzerci u navýšíte vaši konverzi!
Na nic nečekejte a zvyšte svůj náskok před konkurencí!

Inzerujte prodej pozemků, jejich pronájem i dražbu

Přinášíme vám jedinečnou příležitost, kdy můžete veškeré obchody, které byly klienty svěřeny do vašich rukou, nabídnout prostřednictvím inzerce realizované u nás. Prodávejte pozemky, zkoušejte je pronajmout a jsou-li určeny k dražbě, ani pak je neváhejte zařadit do prezentace na našem portále. Seriózních zájemců vám přivedeme dostatek a všechny vaše transakce se tak nepovlečou dlouhé týdny, ale uskuteční se rychle a bez zbytečných průtahů. Například již zmiňované dražby pozemků sice nejsou v nabídkách realitních kanceláří obsaženy nijak často, u nás však mají svoje pevné místo. Dokažte tedy svým klientům, že pro ně děláte maximum a přidejte se k nám.

Komplexní služby

Všem realitním kancelářím, které se s námi rozhodnou spolupracovat ve snaze zvýšit tím svoje šance na úspěch, poskytujeme celou škálu užitečných služeb. S těmi nejdůležitějšími vás seznámíme hned.

  • Poskytneme vám náš speciální software Urbium. Práce s ním jednoznačně usnadní chod vaší realitní kanceláře.
  • Nabídneme vám WWW stránky stavěné na míru vašemu byznysu, stránky s moderním a individuálním řešením přímo pro vás.
  • Zadáním inzerce našemu portálu automaticky získáte možnost inzerovat i na dalších devíti spolupracujících webových stránkách a na většině z nich navíc zcela zdarma.

Krom možnosti inzerce vám poskytneme i speciální realitní software.

Neváhejte tedy a využijte našich služeb!
Můžeme pracovat i ve váš prospěch!

Pracujeme pro vás

Stále investujeme do plynulé SEO nemalé finanční prostředky. Snažíme se obsazovat ta nejpřednější místa ve vyhledávačích a nutno říci, že úspěšně. Více než 100.000 unikátních návštěvníků za měsíc vás o tom jistě přesvědčí. A zcela zdarma také podporujeme veškerý realitní SW, který je momentálně dostupný v České republice.

Zprostředkováváte prodej či pronájem pozemků? Díky naší snaze o neustálé zlepšování tohoto realitního projektu jsou vaše šance na úspěšný obchod řádově vyšší s námi, než pokud budete „hrát sólo“. Provoz našeho internetového portálu zajišťují zkušení profesionálové a lepší prostor pro prezentaci vašeho byznysu budete hledat jen stěží.

Využijte zkušeností našich odborníků

V oblasti inzerce nemovitostí máme vskutku dlouholeté zkušenosti, které jsme připraveni nabídnout právě vám. Brzy zjistíte, že jsme schopni oslovit skutečné zájemce o vámi inzerované pozemky a že tak dokážeme učinit v rekordně krátkém čase.

Jste připraveni hrát první ligu na realitním trhu?
Máte zájem o kvalitní a široký inzertní prostor?
Inzerujte na našem portále a poznejte, jak chutná úspěch!

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist