Deník moderního makléře

30% úspora tepla v zimě – jak na to?

20.11.2023
Impression Media, s.r.o.

Úspora tepla a díky tomu i nákladů na vytápění je s blížícím se zimním obdobím stále důležitějším tématem. A v rámci udržení tepla v domácnosti hrají klíčovou roli okna. Díky nim můžete teplo výrazně ušetřit, nebo naopak plýtvat kvůli vysokým tepelným ztrátám. Mnoho lidí si ani neuvědomuje, kolik tepla odchází špatně nainstalovanými nebo staršími okny. A právě na toto téma se podíváme v tomto článku.

Jak chytře ochránit váš domov: průvodce pojištěním nemovitosti

08.11.2023
Impression Media, s.r.o.

Přemýšlíte, jak nejlépe ochránit váš domov před nepředvídatelnými událostmi? Objevte, proč je pojištění nemovitosti nezbytností a jak si vybrat tu správnou pojistku pro klidný spánek a ochranu vaší investice.

Topení pevnými palivy –⁠ výhody a nevýhody jednotlivých paliv

08.11.2023
OPTIMTOP s.r.o.

Pojďte si přečíst zajímavý rozhovor o topení pevnými palivy. Dnes budeme hovořit o dřevu, dřevěných briketách, peletách a uhlí. Máme tu odbornou poradkyni z firmy Optimtop, paní Kateřinu Špunda, která má bohaté zkušenosti z oblasti této problematiky. Objasní nám otázky zabývající se srovnáváním dřeva s ostatními pevnými palivy.

Ložnice jako oáza pohody - tipy, jak zařídit prostor pro komfortní odpočinek

19.10.2023
Futurino s.r.o.

Ložnice by měla být navržena tak, abychom se v ní cítili uvolněně a komfortně – trávíme v ní totiž spoustu času odpočinkem. Je důležité, aby byl prostor funkční, dominantou je kvalitní postel. Ovšem hodí se i další nábytek, díky kterému vytvoříte útulný a praktický prostor. Jak vybrat a začlenit vhodné prvky do ložnice tak, aby byla dokonalá?

Jaký mají čističky vzduchu vliv na kvalitu našeho zdraví?

18.10.2023
Futurino s.r.o.

O čističce vzduchu pravděpodobně minimálně jednou za život slyšel každý z vás. Jedná se o přístroj, který se zjednodušeně řečeno stará o to, aby vzduch, který dýcháme byl co nejčistší. Jak to ale funguje? A má to opravdu takový přínos na naše zdraví, jako se tvrdí? Na tyto otázky se v dnešním článku zaměříme a pokusíme se na ně rovnou i odpovědět.

Úklid Domu: Tipy a Triky pro Čistý a Uklizený Dom

04.10.2023
Ohayno

Úklid domu může být náročný úkol, ale s trochou organizace a správnými tipy může být mnohem snazší. Čistý a uklizený dům nejenže vytváří příjemné prostředí k životu, ale také pomáhá udržet vaši rodinu zdravou. Zde najdete několik užitečných rad, které vám pomohou udržet váš domov v pořádku.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist