Deník moderního makléře

Retro a vintage umyvadlové baterie: návrat k eleganci minulosti

21.12.2023
SANITINO s.r.o.

V době, kdy moderní design a technologie vládnou světu interiérů, se retro a vintage umyvadlové baterie stávají výrazným prvkem, který přináší kousek historie a elegance do našich domovů. Tento článek vám představí kouzlo retro a vintage baterií, jejich rozmanitost a poradí, jak je můžete začlenit do vaší koupelny, aby vynikla jejich jedinečná krása.

5 tipů, jak zvýšit účinnost klimatizace

20.12.2023
Futurino s.r.o.

Klimatizace je skvělým doplňkem domova, zajišťuje optimální prostředí v domácnosti. Častou otázkou však je, jak ze své klimatizace vytěžit maximum při co nejnižší spotřebě energie. Nabízí se pár praktických tipů, které vám poradí, kde začít.

Pracujete doma v dílně? Nezapomínejte na bezpečnost

07.12.2023
Futurino s.r.o.

Práce v dílně či garáži je pro kutily součástí života. Mnoho lidí si takovou prací v dílně dokáže přivydělat peníze navíc. Ovšem ani to, že pracujete z vašeho známého prostředí neznamená, že byste neměli myslet na bezpečnost. V tomto článku se podíváme, jak si zajistit bezpečné pracovní prostředí v dílně i u vás!

Výhody viskózy a jaké výrobky z ní vyrobit?

07.12.2023
Futurino s.r.o.

Znáte materiál zvaný viskóza? Kde se s ní můžete setkat a kdy a proč by vám mohla přijít vhod? Přinášíme vám přehled jejích vlastností i nápady na to, co si z ní můžete ušít.

Nejnovější trendy v designu koupelen

29.11.2023
Futurino s.r.o.

V dnešní době je důležité být v obraze s tím, co je moderní a jak tyto trendy aplikovat ve vlastním životním prostoru. V tomto článku vám představíme nejnovější trendy a jak je využít k navržení perfektní koupelny snů.

4 tipy, jak správně pečovat o vinylovou podlahu

20.11.2023
Impression Media, s.r.o.

Vinylová podlaha vyniká odolností vůči vlhkosti i mechanickému poškození. Díky tomu se z ní stala jedna z nejčastěji pořizovaných podlahových krytin. Pokud jste také propadli kouzlu vinylové podlahy, máme pro váš čtyři tipy, jak o ni správně pečovat, aby vydržela co nejdéle jako nová.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist