Deník moderního makléře

Briketa je výhřevnější než dřevo

19.04.2022
Dřevěné brikety - OPTIMTOP s.r.o.

Emancipace roste ve všech směrech. Proto se funkce “topiče” stále častěji ujímají i ženy, pro které je čistota a snadná práce důležitým rozhodujícím činitelem. Dřevěná briketa je v tomto případě ohromným sluhou.

Okrasné kameny do zahrady - kam s nimi?

17.03.2022
OPTIMTOP s.r.o.

Tak, jak se v sousedství předhání obyvatelé o to, kdo má nejkrásnější vánoční výzdobu, tak i exkluzivita zahrady je pro mnohé důležitá. Kdo by nechtěl vynikat. Poradíme vám, jak si zahradu vylepšit pomocí okrasných kamenů.

Jak zařídit koupelnu v novém domě?

10.03.2022
Goldea

Nový dům je jako nepopsaný papír. Máte možnost si vše pečlivě promyslet a zorganizovat prostor tak, aby vám maximálně vyhovoval. Zatímco u jiných místností není problém věci přestěhovat a interiér trochu pozměnit, v koupelně se to dělá hůř. Poradíme, na co se při zařizování zaměřit a jaké otázky si položit, abyste za 5 let nemuseli začínat nanovo.

Několik praktických tipů, jak zařídit ložnici

02.03.2022
Futurino s.r.o.

Koupili jste si právě nový dům či byt nebo jste v novém pronájmu a chcete si jej vybavit podle svého? Nechte se inspirovat následujícím tipy, podle kterých si vytvoříte ložnici svých snů, ve které se budete cítit jako v ráji.

Údržba oken: Víte, jak správně mýt okna?

28.02.2022
Impression Media, s.r.o.

Mytí oken a celkově jejich údržba nepatří zrovna mezi oblíbené činnosti. Nejsou sice potřeba tak často, o to více je ale máme tendenci odkládat. Pojďme si mytí a údržbu trochu usnadnit a povědět si základní postup, se kterým to zvládnete efektivněji a rychleji.

12 tipů jak zařídit pokoj pro miminko

17.02.2022
Futurino s.r.o.

Čekáte nový přírůstek do rodiny? Pak jistě nemyslíte na nic jiného, než na to, jak vhodně a zejména prakticky zařídit pokoj pro miminko. Přečtěte si následující tipy a už nikdy v ničem nebudete tápat.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist