Obohaťte svou domácí pracovnu o elektrický stůl

Hledáte do své pracovny moderní prvek, který by ji obohatil, a ještě více zútulnil? Zkuste jí dodat unikátní nádech pomocí elektrického polohovatelného stolu, se kterým se vám ke klasickému stolu zkrátka nebude chtít vrátit. Díky němu totiž dosáhnete maximálního pohodlí a získáte moderní řešení i maximální flexibilitu při zpracovávání svých projektů. Dnešní článek jsme zaměřili právě na tyto futuristické stoly, díky kterým se již k běžnému stolu nebudete chtít vrátit.  

Pohodlné řešení do každé pracovny

Jeden z nejprodávanějších a uživatelsky nejoblíbenějších elektrických stolů. I těmito slovy by se elektrický stůl Liftor dal popsat. Jeho hlavním cílem je vybudovat maximálně pohodlnou a moderní pracovnu, ve které vám práce bude ubíhat jedna báseň. Díky zakomponovanému ovládacímu panelu si můžete výšku stolu upravit přesně dle vašich preferenci, čímž přispějete ke správnému držení těla i během práce na počítači. V jeho maximální poloze můžete u stolu i stát a zbavit se tak stereotypu z neustálého sezení.

Elegantní zpracování

Sofistikované elektrické stoly Liftor jsou k dostání v mnoha různých dekorech a barevných provedeních, díky kterým se stanou ozdobou vaší domácí kanceláře a k tomu si je můžete maximálně přizpůsobit svému vkusu. Barevné provedení nohou a pracovní desky stolu je navíc možné kombinovat a vytvořit si tak naprosto originální stůl, který nikdo jiný kromě vás nevlastní. Dostupné barvy skýtají například žlutou, šedou, odstíny hnědé nebo modrou.  

Hlavními přednostmi stolu jsou však jeho funkční vlastnosti. Kromě barevného provedení si totiž při jeho koupi můžete zvolit i rozměry pracovní desky, která tak perfektně zapadne do vaší kanceláře, pokoje nebo ložnice. Díky vysoce odolným materiálům a kvalitnímu zpracování stůl navíc dokáže pojmout váhu až do sta kilogramů, takže se jeho přetížení a poškození zvedacího mechanismu při běžném používání rozhodně nemusíte obávat.

Zdroj obrázku: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Autor článku

Futurino s.r.o.

O autorovi

V súčasnosti sa špecializujeme primárne na tri základné služby: SEO, linkbuilding & PR a vytváranie a správu PPC kampaní. Ako spoločnosť sa sústredíme na inovatívne riešenia založené na dôkladnej webovej analytike. Pomáhame najmä malým a stredným podnikom naštartovať ich rast a zefektívniť ich výkonnostné kampane, zlepšiť pokrytie a viditeľnosť vo vyhľadávačoch a tvoriť linkbuildingové stratégie ako komplexné súčasť online marketingu.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist