Chytrá domácnost: Poznejte výhody chytrých lednic

O chytré domácnosti sní nejeden digitální nadšenec. Ještě nedávno jsme si mohli vybrat jen z pár typů chytrých spotřebičů, které disponovaly nějakou smart funkcí – třeba chytrou televizi najdete už v každé moderní domácnosti.

V poslední době se ale roztrhl pytel také s chytrými lednicemi. Poznejte důvody, proč byste o chytré lednici měli uvažovat i vy.

Co je chytrá lednice?

Chytrá lednice se od klasické lednice liší především svými funkcemi a propojením s mobilním telefonem. Tyto chytré spotřebiče mají svou vlastní mobilní aplikaci, přes kterou je můžete ovládat na dálku třeba i během cesty z práce. Chytrá lednice vás upozorní na pokles teploty, dá vám vědět, že už potřebuje vyměnit filtry, ale nezapomene také nahlásit, že jste opět zapomněli zavřít dveře lednice.

Užitečné funkce chytrých lednic, které vám usnadní život

  • Chytré lednice si dokáží inteligentně regulovat vnitřní teplotu – šetří elektřinu a tím i vaši peněženku.
  • Regulace optimální vnitřní teploty a vlhkosti také prodlouží čerstvost veškerých potravin.
  • Funkce No Frost vás uvolní z pravidelného víkendového odmrazování klasické lednice s mrazákem.
  • Chytrá lednice Bosch dokonce disponuje funkcí, která uvnitř aktivně neutralizuje pachy – ani vyzrálý camembert nemá šanci!
  • Chytrá americká lednice Siemens vám prostřednictvím aplikace Home Connect doporučí ideální místo v lednici pro uložení jednotlivých potravin. A dozvíte se v ní také nutriční hodnoty jednotlivých potravin.
  • U chytré lednice Miele zase oceníte funkci superchlazení a supermrazení – během horkých dnů zajistí rychlou pomoc rozteklé zmrzlině, kterou jste si přinesli z obchodu domů.

Chytrá Lednice Samsung zastane práci několika moderních přístrojů

Chytrá lednice Samsung Family Hub vás opravdu dostane. Přístroj disponuje velkou obrazovkou, na které si zobrazíte potraviny, které skrývá ve svém nitru – a nemusíte ji ani otevírat! Lednice disponuje vnitřní kamerou, díky které hned víte, že vám chybí kuřecí prsa, která potřebujete k dnešní večeři!

Lednice vás dokonce upozorní na datum trvanlivosti jednotlivých potravin. Dejte sbohem zkaženým pokrmům a vyhozeným jogurtům s prošlou trvanlivostí.

3 funkce chytré lednice Samsung, které byste nečekali

Patříte mezi ty, kteří si rádi plánují jídelníček na celý týden? Tak pozor, tahle chytrá lednice dokáže na základě uložených potravin naplánovat jednotlivé pokrmy, které máte rádi, ale zároveň na ně máte ingredience. Ušetříte cenné minuty, které byste strávili vymýšlením rodinného jídelníčku.

Posloucháte při vaření rádi hudbu nebo podcasty? Už si nemusíte půjčovat přenosné reproduktory z pokojíku vašeho dítěte. Jednoduše si na obrazovce lednice ve svém účtu na Spotify najděte oblíbený playlist a nalaďte se v rytmu španělských hitů na vaření nezkrotné španělské paelly.

Lednice je středobodem každé domácnosti – slouží jako vzpomínkové fotoalbum. Na lednici si pomocí magnetek lepíte nejenom oblíbené fotky z dovolené, ale také důležité úkoly, na které nesmíte zapomenout. K tomu slouží aplikace Family Board – na obrazovku lednice si sdílíte fotky, které jste vyfotili mobilem, ale připojíte zde také odkaz na online vstupenky do kina. A nechybí ani společný kalendář, který propojíte se svým Google nebo Microsoft účtem.

TIP: Máte velmi početnou rodinu a nakupujete ve velkém? Pak pro vás bude americká lednice tou správnou volbou. Kromě velkého vnitřního prostoru vás potěší zabudovaným výrobníkem ledu.

Autor článku

Impression Media, s.r.o.

O autorovi

Obchodně zastupujeme přes 115 internetových serverů, díky kterým umíme oslovit více jak 6 866 371 uživatelů českého internetu měsíčně. Zastupovaná média prezentujeme před přímými klienty, reklamními a mediálními agenturami. Poskytujeme komplexní služby v oblasti internetové reklamy. Od samotné výroby reklamních bannerů či webových projektů, přes komplexní péči o klienta až po mediaplány a statistické výstupy kampaní.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist