Betonová stěrka sluší koupelnám i obývacím pokojům

V posledních několika letech si získal beton pevné místo v interiérech, a to především pro jeho elegantní a nadčasový vzhled. Z docela fádního prostoru můžete vykouzlit neobyčejné místo, a to díky betonové stěrce, která sluší jakékoliv místnosti od koupelny přes kuchyň až po obývací pokoj.

Obrovskou výhodou je, že beton jako takový má šedé zbarvení, a tím pádem do místnosti dokoupíte nábytek či doplňky v rozmanitých barvách.

Výhody betonové stěrky

Vzhled je jedna věc, ovšem betonová stěrka má mnohem více předností. Určitě vás potěší všestranné využití, takže ji můžete aplikovat na jakýkoliv povrch. Chcete mít betonovou stěnu, strop, podlahu či nábytek? Žádný problém.

Betonová stěrka je bezespárová, takže údržba je naprosto jednoduchá. Stále častěji se doporučuje třeba za kuchyňskou linku či do koupelny. Určitě vás štve, že se ve spárách u klasické dlažby udržuje nečistota a špína, s betonovou stěrkou tyto problémy odpadají.

Potěší vás ještě svou variabilitou, takže ji můžete přizpůsobit jakémukoliv interiéru. Vyberete si z pestré škály pigmentů a textur. Záleží pouze na vás, jestli preferujete lesklý povrch, nebo spíše strukturovaný.

Co se životnosti týče, ta je v podstatě neomezená. Pokud je betonová stěrka správně nanesená, vydrží desítky, ne-li stovky let.

Kam s betonovou stěrkou?

Snad nejčastěji se s ní setkáte v moderních koupelnách. I když stěrka jako taková kvůli obsahu cementu není odolná proti vlhku, nevadí, protože se na ni nanáší ještě lak, jenž vodě potom odolává. Není tedy problém betonovou stěrku nanést do sprchového koutu.

Jestliže hledáte specialistu na nadčasové povrchy a interiérový design, obraťte se na společnost AB Parket, která na tuzemském trhu působí už od roku 1994. Zabývá se také betonovými stěrkami, takže vám splní to, co si vy přejete, a promění váš interiér k nepoznání.

Autor článku

O autorovi

Firma AB Parket vznikla v roce 1994 přidáním vzorkového studia a prodejny k naší realizační firmě BETTER, pod kterou jsme naše služby nabízeli již od roku 1992. Od počátku nabízíme zakázkové realizace v interiérech i exteriérech z kvalitních materiálů a za dobré ceny.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist