• Asistent Enkidoo za vás vyřeší to, co řešit při stěhování nechcete

 

Asistent Enkidoo za vás vyřeší to, co řešit při stěhování nechcete

Nový portál s osobním asistentem Enkidoo nabízí pomocnou ruku v nejvíce stresujících situacích, které v životě můžete řešit. Jedna z těch nejtěžších je stěhování, které skrývá mnoho úkolů, u kterých třeba ani nevíte, jak je řešit, nebo je řešit vůbec nechcete. A jak vám s tím Enkidoo pomůže?

Asistent Enkidoo vám chce pomoct v rámci celého stěhování. Téměř každý se za svůj život se stěhováním setká, a pokud již máte nějaké za sebou, pak určitě víte, že to není procházka růžovým sadem. Stěhování totiž neznamená jen zabalit věci a převést je do nového bydlení, ale skrývá spoustu dalších úkolů, které během celého procesu musíme vyřešit. Může se jednat o samotný výběr nového domova, ukončení nájmu, zajištění hypotéky, balení věcí, přepis energií, zajištění nového dodavatele energie, změnu adresy a mnoho dalšího. S tímto vším vám může asistent poradit, nebo dokonce za vás zcela vyřešit.

Obsahový rádce, který ví kudy kam v rámci stěhování a energií

Asistent Enkidoo chce vždy najít ideální řešení a poradit vám tak, aby vám ušetřil drahocenný čas a starosti. Nabízí proto dva plnohodnotné obsahové průvodce, kteří řeší různé situace a témata v rámci stěhování a energií.

Průvodce stěhováním

Pokud řešíte stěhování, tak v Průvodci stěhováním najdete spoustu tipů a rad, jak zvládnout vše, co vás v každé fázi změny bydlení čeká. Pomůže vám, ať řešíte bydlení, hledáte nové bydlení nebo již bydlíte v novém. Pokud tedy třeba potřebujete vědět, jak získat hypotéku nebo kde nahlásit změnu trvalého bydliště, tak právě v tom vám asistent Enkidoo rád poradí.

Průvodce energiemi

Se stěhováním a samotným bydlením se pojí i velmi důležité téma - energie. Pokud se tedy chcete více vyznat v energiích, nebo potřebujete pár tipů, jak na nich ušetřit, obraťte se na Průvodce energiemi. Najdete v něm informace o dodávkách energií, úsporách energií nebo třeba obnovitelných zdrojích energie.

Asistent vám ulehčí proces stěhování a zajistí nejen nového dodavatele energií

První, na co se můžete při řešení stěhování u asistenta spolehnout, je, že na nic během celého procesu nezapomenete. A to díky chytrému seznamu ke stěhování krok za krokem, který si můžete zdarma stáhnout.

Dále vám asistent rád pomůže s energiemi. V rámci stěhování můžete řešit přepis energií nebo změnu dodavatele energií. S obojím vám online, zdarma a bez obav pomůže. Asistent Enkidoo vám na základě nezávislého hodnocení dodavatelů doporučí jen ty ověřené a následně vám po vašem výběru u něj vše zajistí.

U energií ještě zůstaneme, protože asistent vám pro vaši domácnost nebo třeba i chalupu zprostředkuje ověřeného elektrikáře. Zatím vám Enkidoo zajistí profesionála na elektroinstalace v rámci Prahy a Roztok, ale určitě se můžete těšit na rozšíření. Enkidoo za vás rád vše vyřeší.

Nyní je to jen zlomek toho, s čím vám chce asistent pomáhat. Asistent Enkidoo vám vždy bude chtít ulehčit od starostí v různých životních situacích.

Autor článku

O autorovi

Kdo je Enkidoo? Představujeme vám asistenta, který za vás vše vyřeší Chytrý asistent Enkidoo je tu proto, aby vám pomohl řešit jakoukoliv životní situaci. Ať už se potýkáte se stěhováním nebo s energiemi, Enkidoo je vám k ruce. Osobního asistenta Enkidoo jsme vytvořili proto, aby vám byl vždy oporou. Naším cílem je ušetřit vám co nejvíce cenného času i peněz. Poradit vám s výběrem nového bydlení, jeho financováním, provést vás procesem stěhování. Také vám pomůžeme vybrat ideálního dodavatele energií, zajistit přepis elektřiny a úsporu za energie v domácnosti. Je toho spousta, ale Enkidoo to zvládne.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist